Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Middelburgsestraat 42

KOUDEKERKE
Icon
152 m²
Icon
kamers
€ 349.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

U zoekt een ruime nagenoeg vrijstaande woning in Koudekerke laat deze kans dan niet lopen! De woning omvat een ruime woonkamer, half-open keukenruimte, inpandig te bereiken garage, drie ruime slaapkamers en twee dakterrassen. Verder heeft de woning afgelopen jaren diverse energiezuinige maatregelen ondergaan, waaronder muurisolatie, HR++ beglazing, 14 zonnepanelen en een converter met buitenunit voor koeling en verwarming. Uniek aan dit pand is de “gemengde bestemming” wat gezien de centrale ligging in Koudekerke veel mogelijkheden biedt. Voorzieningen als supermarkt, school en apotheek zijn op loopafstand te bereiken. Laat dan deze kans niet lopen en bel ons kantoor voor een afspraak om het gevoel en de mogelijkheden te ervaren.

WONEN EN SLAPEN
Wat bij binnenkomst opvalt is de ruime en lichte woonkamer van ca. 40m². Door de diverse raampartijen is er meer dan voldoende daglichttoetreding. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de keukenruimte, bijkeuken en de hal. De badkamer is te bereiken via de hal en omvat een douche, wastafel en toilet. De garage is zowel via de bijkeuken als via de hal te bereiken. De drie slaapkamers op de eerste verdieping vallen alle op door hun ruimte en hoogte, de rechter slaapkamer heeft toegang tot één van de dakterrassen. Via de overloop heeft u toegang tot twee bergruimtes en het grootste dakterras, dit door middel van een mooie schuifdeur.

TUIN – DAKTERRAS
De tuin bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en omvat een bestraat pad naar de achterdeur, verhoogd terras en groene borders met verschillende beplanting. De twee dakterrassen bevinden zich op het zuid westen, daar kunt u heerlijk genieten van de zon of schaduw.

IN HET KORT
– Woning voorzien van dubbele beglazing met HR++ glas;
– 14 zonnepanelen á 4200Wp (2019);
– Converter in woonkamer voor koelen en verwarmen (2023);
– Diverse ramen voorzien voor aluminium rolluiken;
– Woonoppervlakte 152m² Inhoud 641m³ Perceeloppervlakte 172m²
– Inpandig te bereiken garage met handmatige bedienbare garagedeur;
– Verwarming en warm water door middel van Intergas HRE 28/24 combiketel uit 2021;
– Oplevering in onderling overleg.

Is uw interesse voor deze ruime hoekwoning gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door deze woning om u zo de ruimte te laten ervaren. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest-artikel en een ouderdoms-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 349.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1962
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  152 m²
 • Perceelsoppervlakte
  172 m²
 • Inhoud
  641 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Zijtuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.