Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Prins Bernhardlaan 4

VROUWENPOLDER
112 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime hoekwoning met vrijstaande GARAGE op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in Vrouwenpolder. Gelegen op een riant bemeten perceel van 467m² grond en een eigen oprit. Er zijn vier slaapkamers en een royale woonkamer op de begane grond. Een complete woning met veel extra’s, die een upgrade naar de huidige woonstandaarden behoeft. Dé kans om naar eigen inzicht en smaak aan te passen en in te richten. Er zijn diverse regelingen beschikbaar om op een aantrekkelijke manier te verbeteren en te verduurzamen. We informeren u hier graag verder over. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De begane grond wordt gevormd door één grote leefruimte bestaande uit keuken en woonkamer. Bij elkaar vormt deze ruimte zo een 38m² aan woonruimte. Alle buitengevels zijn voorzien van diverse ramen waardoor er veel daglicht binnenkomt. Vanuit de woonkamer biedt een deur toegang naar de tuin en het terras aan de achterzijde. De keuken is ruim opgezet en voorzien van een gaskookplaat, oven (met wat kuren) en een afzuigkap. De begane grond wordt compleet gemaakt door een toilet en een ruime hal.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De twee grootste slaapkamers meten 14 en 11m² en zijn hiermee ruim bemeten. Doordat een deel van het plafond schuin omhoog loopt zijn er in deze kamers leuke raam- en dakvormen ontstaan. Ook de badkamer is ruim opgezet. Deze is functioneel en voorzien van een ligbad, douche, toilet en wasmachineaansluiting. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop is er een cv-opstelling en vervolgens een vierde, riant slaapkamer.

TUIN
De tuin bevindt zich aan drie zijden van de woning. De achtertuin is gesitueerd op de zon. De tuin is ruim bemeten en bij elkaar zo een 380m² groot. Dit is voor een hoekwoning uniek te noemen. De tuin is ruim genoeg voor een eventuele aanbouw. Aan de achterzijde van het perceel is er een ruime garage van 27m². Een ideale hobby- of klusruimte. Er is een loopdeur, elektra en een garagedeur. De garagedeur leid naar de oprit, op deze oprit is plaats voor meerdere auto’s.

AANBOUW
Aangezien de woning voorzien is van een groot perceel is het een prima idee om de woning uit te bouwen. Om alvast wat ideeën weer te geven hebben we een aantal artist impressions aan de presentatie toegevoegd. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

ALGEMEEN
-De gevelbekleding aan de westzijde is in september 2023 vernieuwd.
-Het dak van de garage is vernieuwd in 2014
-Op de eerste verdieping zijn in 2014 kunststof kozijnen met HR glas aangebracht.
-Het platte dak van de woning is vervangen in 2023 ook zijn de nokpannen aangesmeerd.
-Energielabel C.
-Oplevering in onderling overleg.

Vrouwenpolder gelegen in de gemeente Veere is een kleinschalige familiebadplaats, waar het in de zomer levendig en druk is en in de winter rustig. Op loopafstand achter de brede duinen van Vrouwenpolder liggen de breedste stranden van Zeeland. Op het Noordzeestrand doemen in de verte de pijlers van de Stormvloedkering. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen. Er zijn winkels, horeca, scholen etc.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1977
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  467 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.