Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Ketelkade 31

GOES
Icon
67 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Stel je een appartement voor, met een schitterend interieur en een fraaie afwerking. Eén hoog, met uitzicht op het groen rondom de Hollandsche Hoeve. Dat ligt op de hoek van de Ketelkade 31 te Goes!

Niets in deze woning is standaard! Er is veel aandacht besteed aan de details en afwerking en er is niet bespaard op de inrichting waaronder de schitterende keuken en badkamer. Daarnaast is werkelijk van boven tot beneden alles volledig afgewerkt tot in de laatste puntjes. Dit met als resultaat een prachtig geheel instapklaar en ingericht appartement van topkwaliteit.

Door de ligging op de hoek heeft het appartement veel ramen, wat gepaard gaat met veel lichtinval in voornamelijk de woonkamer. Achterin de woonkamer ligt de zeer fraaie en bijpassende keuken met schiereiland. Vervolgens zijn er een tweetal slaapkamers, ruime badkamer en inpandige berging terug te vinden. Een van de meest indrukwekkende aspecten is echter nog niet benoemd, het balkon! Dit ligt achter het appartement in het verlengde van de galerij en heeft een royale afmeting van 25 m2 en een ligging op het zuiden.

Aan dit balkon grenst de entree van de woning. Binnenkomst is in de hal, waar het toilet en de meterkast als eerste op zijn aangesloten. Aan de linkerkant is vervolgens de inpandige berging gelegen, welke ook via buiten is te bereiken. Deze berging doet dienst als multifunctionele ruimte, met extra opslagmogelijkheden en ruimte voor de witgoedapparatuur. Aan de rechterzijde is er toegang tot de eerste slaapkamer.

Hierna is er toegang tot de schitterende open woonkamer en keuken. Achterin de ruimte ligt de geweldige open keuken met een heerlijk open schiereiland. Dit maakt de woonkamer open en ruimtelijk. In combinatie met de vele raampartijen maakt het een heerlijk lichte ruimte.

De keuken is werkelijk schitterend uitgevoerd en van een hoge kwaliteit. Het bestaat uit een inductiekookplaat met een bij het interieur passende afzuigkap, een vaatwasser, koelkast, vriezer en combimagnetron. De woonkamer ligt aan de voorkant van het appartement en heeft een fraai uitzicht op het groen van de Hollandsche Hoeve. Achter de keuken ligt het eetgedeelte, met helemaal voorin het zitdeel.

Vanuit de woonkamer is de ouderslaapkamer te bereiken. Deze ligt ook aan de voorkant van de woning. De kamer is handig opgedeeld met een extra wand, waarmee een handige inloopkast is gerealiseerd. Vanuit de slaapkamer is vervolgens de badkamer te bereiken. De badkamer is een van de hoogtepunten van het appartement. Met een werkelijk schitterende tegel is het modern uitgevoerd. De badkamer bestaat uit een inloopdouche en fraai wastafelmeubel.

Het balkon mag zeker niet vergeten worden. Doordat het appartement op de hoek ligt is er boven het tunneltje naar de achterplaats meer ruimte dan normaal. Dit hele deel hoort bij het appartement en geeft een zeer fraai terras van circa 25 m2 groot. Dit maakt dat er naast een lekkere plek voor het zonnen ook nog voldoende ruimte is voor een buitentafel.

Naast de geweldige hoogstaande afwerking zijn er dus ook geen kosten gespaard om dit appartement naar een niveau hoger te tillen. De keuken en badkamer zijn van een hoge kwaliteit en de woning is met de huidige afwerking geheel instapklaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2021
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  67 m²
 • Inhoud
  242 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Centrale voorziening
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.