Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Badhuisstraat 16

KOUDEKERKE
Icon
123 m²
Icon
kamers
€ 349.900,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Verrassende twee-onder-één-kap met veel leefruimte op de begane grond, gezellige achtertuin en eigen oprit aan de voorzijde. Ook is de riante serre een ruimte die u zeker gezien moet hebben. Deze woning is gelegen in hartje Koudekerke op korte afstand van de voorzieningen. Van harte welkom voor een bezichtiging op locatie.

WONEN
De woonruimte op de begane grond is verdeeld in verschillende ruimtes. De huidige bewoner kiest ervoor om veel te verblijven in de verwarmde en lichte serre. Door de aanwezigheid van een speksteenkachel is dit een zeer aangename ruimte. Vanuit de serre is er toegang tot de tuin. Daarnaast is er een woonkamer met ingebouwde boekenkasten en ook de voormalige garage (in gebruik geweest als praktijkruimte) is te gebruiken als woonruimte.

De keuken is voorzien van een gaskookplaat, Quooker, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is er een ruime en praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin. De hal is voorzien van een handige trapkast en toilet.

SLAPEN EN (ZONNE)BADEN
Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers en een badkamer. Twee kamers zijn in gebruik als slaapkamer. De derde kamer bevindt zich boven de voormalige garage en kan dienst doen als werk- of zolderkamer. Deze is te bereiken vanuit de grootste slaapkamer. In de badkamer is overal aan gedacht. Denk hierbij aan vloerverwarming, een ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche. Vanuit de badkamer is er toegang naar het dakterras. Dit terras is gesitueerd boven de bijkeuken en berging. Een heerlijke plek om even de zon op te zoeken.

BERGING EN TUIN
De achtertuin is een plek met veel privacy en verder een afwisseling van bestrating, groen en borders. Achterin de tuin staat een handige stenen berging. Via een poort is de tuin ontsloten richting een brandgang. Parkeren kan op de eigen oprit aan de voorzijde.

ALGEMEEN
-Vloerverwarming in keuken en woonkamer.
-Vijf zonnepanelen uit 2022.
-Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2020.
-Buitenkraan aan voor- en achterzijde.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 349.900,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  123 m²
 • Perceelsoppervlakte
  227 m²
 • Inhoud
  420 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.