Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

West-Havenstraat 20a

COLIJNSPLAAT
Icon
110 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vier slaapkamers mogelijk, een ruime garage en een energielabel B. Kortom comfortabel wonen! Dat kan aan de West-havenstraat 20a in Colijnsplaat. De twee-onder-een-kapwoning met 245 m2 eigen grond staat er fraai bij en verkeerd in een goede staat van onderhoud.

Op de begane grond ligt er een heerlijk lichte woonkamer, met aangrenzend halfopen keuken. Daarnaast is er met de bijkeuken en garage veel extra vloeroppervlak. Boven volgen drie ruime slaapkamers en de nette badkamer. Op zolder is er vervolgens veel extra bergruimte, met de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer!

De entree ligt aan de zijkant van de woning, aan de oprit en onder de overkapping die aan de garage zit. De hal ligt daarmee in het midden van de woning en geeft toegang tot het toilet, de trap naar de eerste verdieping, meterkast en als laatste de woonkamer.

Woonkamer en keuken liggen rondom de hal, met voorin een heerlijk ruime zithoek. Door de ramen voor en aan de zijkant valt er veel natuurlijk licht in de woonkamer. Achterin volgt de eethoek, die door de schuifpui kijkt op de achtertuin.

Op de eethoek volgt de halfopen keuken. Deze is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Extra ruimte is er vervolgens terug te vinden in de bijkeuken, die vanaf de keuken is te bereiken. Hier is ook plek voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is zowel de garage als de achtertuin te bereiken.

De garage is natuurlijk ook via de eigen oprit te bereiken. In de garage hangt de dit jaar vernieuwde cv-ketel. Deze ruimte heeft extra wandisolatie en plafondisolatie gekregen. Het maakt het een ideale ruimte voor de hobby of andere werkzaamheden.

Op de eerste verdieping liggen aan de overloop een viertal ruimtes. Voorin liggen de eerste twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer. Achter volgen de derde slaapkamer en de badkamer. Deze zeer nette badkamer is voorzien van douche, bad, wastafel en tweede toilet!

Vervolgens is er een vaste trap naar zolder, waar verrassend veel ruimte is! Momenteel is het in gebruik als werkhoek, maar er kan daarnaast eenvoudig een vierde slaapkamer gerealiseerd worden.

De woning staat op een perceel van 245 m2 en heeft daarmee naast de ruimte aan de voorkant ook een heerlijk diepe tuin aan de achterkant. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een achterom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  2002
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  245 m²
 • Inhoud
  426 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.