Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Bosjeslaan garage 0ong

VLISSINGEN
Icon
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Garagebox met een binnenmaat van 565 x 300 cm. Deze box is gelegen op het kleinschalige garage plein aan de Bosjeslaan in Vlissingen. Gelegen op eigen grond.

Overige maten:
-Breedte deur: 236 cm
-Hoogte deur: 204cm

Ideaal voor het opslaan van goederen of het parkeren van uw auto. Zeker als u in de buurt woont willen we u deze box aanraden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
  Oppervlakten en inhoud
   Indeling
    Energie
     Buitenruimte
     • Tuin
      Geen tuin

     Plattegronden

     Plattegrond

     Media

     Weergave:
     Media Media Media Media
     Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
     Waar kunnen we je mee helpen?
     Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
     Kan ik deze woning betalen?


     Bereken direct

     Maak direct een afspraak

     Aanbod in de buurt

     Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

     Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
     Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
     Bekijk alle veelgestelde vragen
     Wat is een optie?

     Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
     a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

     andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

     b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
     bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
     bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

     Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

     Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

     Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

     Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

     Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

     De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
     van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.