Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Noordweg 58

SEROOSKERKE
Icon
105 m²
Icon
kamers
€ 695.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vrij wonen met een landelijke uitstraling en toch midden op het dorp? Deze locatie aan de fraaie Noordweg heeft het. Het geheel bestaat uit een, gemoderniseerde, verduurzaamde en levensloopbestendige, vrijstaande woning met een enorme voormalige landbouwschuur van zo een 240m². Dit alles is gelegen op een perceel van 1.618 m².

WONEN
De woning dateert oorspronkelijk uit 1960 maar is vanaf 2013/2014 compleet aangepakt en gemoderniseerd. Het hele woonhuis is voorzien van een nieuwe schil bestaande uit isolatie aan de buitenzijde van gevel en dak. De gevel is vervolgens afgewerkt met steen strips en het dak met nieuwe dakpannen. Hetzelfde geldt voor de kozijnen en deuren. Deze zijn vervangen voor geïsoleerde kunststof exemplaren, voorzien van HR++ beglazing. Ook zijn bijna alle binnenruimtes opnieuw afgewerkt.

Doordat er in de woonkamer veel daglichttoetreding is, is dit een fijne lichte ruimte. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel, zodat gelijkvloers wonen mogelijk is. Ook de keuken is vernieuwd en voorzien van een afzuigkap en inductie kookplaat. Een handige en ruime trapkast zorgt voor een verrassende opbergruimte. Aansluitend aan de keuken is er een ruime bijkeuken met (mogelijkheid tot) witgoedaansluitingen en een separaat toilet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Één van de slaapkamers heeft een toegang tot het platte dak van de bijkeuken. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Via een vlizotrap is de vliering te bereiken. In deze ruimte bevindt zich de cv-opstelling.

SCHUUR EN PERCEEL
In het verleden is er op deze locatie een boerderij gevestigd geweest. De voormalige landbouwschuur herinnert hieraan. Deze is ruim van opzet en voorzien van diverse toegangsdeuren. Waaronder een elektrische overheaddeur uit 2023. De schuur is wel toe aan onderhoud. Het perceel is voorzien van een eigen oprit met verharding en de mogelijkheid tot een aantal parkeerplaatsen. Aan de achterzijde van de woning is een verhard terras en verder is het geheel grotendeels in gebruik als moestuin. Het gedeelte aan de achterzijde van woning en schuur is de beste zonlocatie. Maar gezien de grootte van het perceel is het in (of juist uit) de zon zitten geen probleem.

Op het perceel staat nog een berging met een voormalige volière.

Kortom een uniek geheel. Interesse? Van harte welkom voor een afspraak op locatie.

ALGEMEEN
-De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming.
-Er is een waterontharder aanwezig.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Serooskerke is gesitueerd in het centrum van Walcheren en heeft diverse voorzieningen zoals een grote bouwmarkt, supermarkt, een basisschool, fitnesscentrum en twee kerken. Daarnaast staat u vanaf deze locatie zo midden in de natuur of op het strand. De kust van Vrouwenpolder of Oostkapelle is binnen 10 minuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de natuur en het prachtige stadje Veere.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 695.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  105 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1618 m²
 • Inhoud
  418 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.