Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Lange Nobelstraat 16

ZIERIKZEE
Icon
227 m²
Icon
kamers
€ 575.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

In de binnenstad van Zierikzee mogen wij u namens onze opdrachtgever deze fraaie woning met diverse mogelijkheden aanbieden. Een zeer mooie gelegen woning met de vele voorzieningen en de diverse terrasjes op letterlijk 55! meter afstand gelegen!

Het pand dateert oorspronkelijk uit 1930 en biedt veel mogelijkheden met drie woonlagen, een totaal gebruiksoppervlak van ca. 227 m² en een totale inhoud van ca. 1005 m³. Tevens is er een achtertuin aanwezig met een diepte van ca. 20 meter en een breedte van ca. 6 meter waar momenteel plek is voor het parkeren van meerdere auto’s. Ook is er een dakterras aanwezig van ca. 6 x 5 meter waar u een gezellige zit kunt creëren.

Het object heeft de bestemming ‘Centrum’ wat inhoudt dat er vele gebruiksmogelijkheden zijn. Naast wonen vallen de functies kantoren, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en dergelijke onder deze bestemming. Een ideale mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Uiteraard is alleen wonen hier ook goed mogelijk.

De woning is in 2021 voorzien van een nieuwe moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Ook is er in hetzelfde jaartal op de tweede verdieping een badkamer en suite gerealiseerd met prachtig uitzicht over Zierikzee met tevens links zicht op de Dikke Toren en rechts op de molen ‘’De Hoop’’!

Kortom, als u een sfeervolle woning zoekt met alle voordelen van het wonen in de binnenstad dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Gelegen in het centrum van Zierikzee, veel voorzieningen op loopafstand;
– Sfeervolle woning met veel ruimte;
– Energielabel woning: A, winkel C;
– Voorzien van nieuwe keuken op de eerste verdieping;
– Voorzien van nieuwe badkamer en suite op de tweede verdieping;
– Totale woonoppervlakte ca. 227 m², inhoud ca. 1005 m³;
– Overige inpandige ruimte ca. 46 m², externe bergruimte 10 m²;
– Voorzien van dakisolatie en gevelisolatie en grotendeels dubbel glas ex. achterzijde berging;
– Vier slaapkamers en twee badkamers en suite;
– Het adres heeft de bestemming Centrum waardoor het meerdere mogelijkheden van gebruik heeft. Eventueel in combinatie met wonen;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling:
Begane grond: entree, meterkast, hal, voorts de toegang tot de studio, achter in de studio bevindt zich nog een diepe trapkast. Vanuit de studio is er een lange hal naar achter met als eerste de toegang tot de verdieping met een toilet op de begane grond, verder treft u in de hal links een slaapkamer, vervolgens een trapje naar beneden waar een keuken gesitueerd is. Vanuit deze keuken is er links nog een hobbyruimte/kantoor. Voorts vanuit de keuken volgt de toegang tot een hal met links een wasruimte waar ook een cv-opstelling hangt. Vanuit deze hal is er toegang tot een inpandige ruime berging. Vanuit de berging is de achteruitgang.

Eerste verdieping: bij het betreden van de eerste verdieping treft u links een ruim toilet. Rechts de toegang tot de woonkamer met eveneens een keuken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De moderne keuken is voorzien is van een keramische kookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een magnetron. In de woonkamer treft u nog een meterkast. Bij de trapopgang is er links nog toegang tot de slaapkamer met badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van een wastafel en een aparte douche. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het dakterras.

Tweede verdieping: overloop, links de toegang tot een ruime slaapkamer met badkamer en suite welke voorzien is van vloerverwarming, dubbele wastafel, toilet en een aparte douche. In deze slaapkamer treft u nog een CV-opstelling in een gesloten kast. Vanuit de overloop rechts nog de toegang tot een slaapkamer aan de achterzijde. Op de overloop bevindt zich ook nog een berging.

Zierikzee
Monumentenstad Zierikzee heeft een sterke regiofunctie en biedt dan ook vele voorzieningen zoals, diverse sportverenigingen, zwembad, scholen, bibliotheek en winkelvoorzieningen. Daarnaast heeft het centrum een monumentaal karakter met vele restaurantjes en terrasjes. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn de Randstad, Antwerpen en West-Brabant goed en eenvoudig te bereiken. Op korte afstand is de Oosterschelde met zijn vele strandjes en het prachtige krekengebied van Ouwerkerk gelegen. Daarnaast, op 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 575.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  227 m²
 • Perceelsoppervlakte
  272 m²
 • Inhoud
  1005 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.