Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Middenstraat 11

WISSENKERKE
Icon
169 m²
Icon
kamers
€ 495.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland; Noord-Beveland; Wissenkerke: Patriciërshuis met binnenplaats, berging en garage! Op het eerste gezicht een historisch gebouw, maar in werkelijkheid ergens rond 1979 volledig nieuw gebouwd.

Het object is gelegen in het dorp Wissenkerke. Wissenkerke vormt het bestuurlijk centrum van Noord-Beveland, waar het gemeentebestuur zetelt in een fraai gemeentehuis aan de Voorstraat. Noord Beveland is een voormalig eiland waarvan de geschiedenis geschreven is door water. Fraaie dijken en kupen (inlagen) zijn er dan ook karakteristiek voor het landschap. Het dorp telt ruim 1190 inwoners en is strategisch en rustig gelegen in de driehoek Nationaal Park Oosterschelde, het immense Veerse Meer en de Noordzee met zijn fraaie stranden. De rustige Middenstraat ligt in de kern van het dorp. Het voorzieningen peil is er meer dan voldoende voor de normale levensbehoeften. Middelburg en Goes met hun ruime winkelbestand en uitgebreide onderwijsmogelijkheden zijn in 20 auto-minuten bereikbaar. Rotterdam en Antwerpen zijn eveneens goed bereikbaar. Hier te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Wat architectuur en uitvoering betreft is dit pand een object met een geheel eigen identiteit. De indeling van dit opmerkelijke huis is als volgt: een imponerend smeedijzeren hekwerk geeft u toegang tot de binnenplaats, waarna u binnenkomt in een fraaie hal.

Rechts in de hoek, naast de garderobe-nis, ontdekt u een stenen wenteltrap in een exclusief torentje. Deze trap voert u naar een entresol (die thans in gebruik is als studeerkamer maar ook kan functioneren als slaapkamer) en een riant, zonnig dakterras met veel privacy.

Onderdoor de toren komt u binnen in de living. In deze ruimte neemt de monumentale schouw een centrale plaats in. Verder vallen op: de vide, de natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming en de grote raampartijen met het glas-in-lood.

Vanuit de hal komt u via een schitterende deur-partij (o.a. voorzien van glas-in-loodramen) in de woonkeuken. De inbouwkeuken in een halfronde opstelling is voornamelijk praktisch. Deze is voorzien van oven, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en geïntegreerd glazen tafelblad. Via de schuifpui heeft u toegang tot een idyllisch terras waar het ontbijt u vast goed smaakt.

Op de begane grond zijn verder: badkamer met toilet, wastafelmeubel, douche, een aparte c.v. ruimte met Nefit combi ketel (2021).

Links van de hal treft u een functionele ruimte met een dubbel stel openslaande deuren naar de binnenplaats. Op de begane grond is een ruime ouderslaapkamer gesitueerd. Een open trap brengt u op de verdieping, waar u 2 slaapkamers vindt.

De binnenplaats geeft ook toegang tot de vrijstaande stenen berging. Deze is eveneens ingericht als atelierruimte.

In het verlengde van de Middenstraat, vrijwel naast de woning is een garage van circa 25m2 die in 2009 is gebouwd en bij het object behoort. Het perceel waarop deze garage is gebouwd bedraagt 44m2, zodat naast de garage nog een strook grond in eigendom is dat momenteel is bestraat.

Kortom: een uniek object met allure!

Uw interesse is gewekt? graag komen wij met u in contact voor de uitwisseling van gegevens en/ of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 495.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1979
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  169 m²
 • Perceelsoppervlakte
  273 m²
 • Inhoud
  818 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Patio atrium

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wissenkerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.