Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Molendijk 72

NIEUW- EN SINT JOOSLAND
Icon
175 m²
Icon
kamers
€ 725.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Welkom bij deze kans om thuis te komen in een landelijk stukje Nederland. Gelegen aan de schilderachtige Molendijk 72 te Nieuw- en Sint Joosland, bieden wij u een vrijstaande woning die het beste van landelijk wonen combineert met modern comfort. Met drie gezellige slaapkamers, een ruime woonkamer die uitnodigt tot ontspanning, een heerlijke serre om het buitenleven binnen te brengen, en een stevige veranda waar u kunt genieten van elk seizoen, is dit huis een oase van rust en sereniteit. Maar het ware juweel van deze woning is het adembenemende uitzicht dat zich uitstrekt over de velden en groene weilanden, waardoor elke dag een inspirerend panorama wordt. Welkom thuis, welkom aan de Molendijk 72.

WONEN EN SLAPEN

Entree, hal met meterkast. Ruime woonkamer met houtkachel en een riante open keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder een nieuwe vaatwasser, 5-pits gasfornuis, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, alsmede het toilet en een slaap-/werkkamer met eigen entree aan de voorzijde van het huis. Deze ruimte is ook goed te gebruiken als praktijk aan huis. Aan de achterzijde is er een mooie serre aangebouwd, daar kunt u heerlijk genieten van de middag- of avondzon. De inpandige garage ca. 34 m2 is volledig geïsoleerd en voorzien van krachtstroom, verder biedt het nog de mogelijkheid om deze ruimte om te bouwen naar een slaapkamer met badkamer. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, daar komt u terecht op een ruime overloop welke toegang geeft tot de beide slaapkamers, de badkamer en een berging met de CV opstelling. Via een vlizotrap op de overloop heeft u toegang tot de vliering, daar bevindt zich voldoende bergruimte. Vanuit de grootste slaapkamer en de badkamer heeft u fantastisch uitzicht over de achtergelegen landerijen.

TUIN

De tuin biedt aan de voorzijde genoeg ruimte voor meerdere auto’s. Deze is groen aangelegd en recent voorzien van een hekwerk met beplanting en een vernieuwde oprit naar de woning. Het unieke is de tuin aan de achterzijde van de woning, deze is ca. 29 meter breed en ca. 16 meter diep. Achterin de tuin staat een stevige houten veranda deze geeft een mooi zicht op de woning en de veranda grenzend aan de achterzijde van de woning biedt zicht op de landerijen en biedt u de mogelijkheid tot laat te kunnen genieten van de ondergaan zon.

UITGELICHT
– Landelijk gelegen woning met ruime woonkamer en drie slaapkamers,
– Geïsoleerde garage welke goed is om te bouwen naar slaap- met badkamer,
– Nieuwe omheining achterzijde erf,
– Nieuwe meterkast met krachtstroom in garage,
– Woonopp. 175m², Inhoud 745m³, Perceelgrootte 1322m²;
– Oplevering in overleg met verkoper, voorkeur medio juli, augustus 2024.

Is uw interesse gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door dit bijzondere monument in het hartje van de stad. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak 0118-689000 of info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom woning en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 725.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1931
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  175 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1322 m²
 • Inhoud
  745 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.