Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Boudewijnskerke 10

ZOUTELANDE
Icon
73 m²
Icon
kamers
€ 625.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een fraaie woonlocatie nabij natuur, zee, duinen en strand. Gelegen in het buurtschap Boudewijnskerke tussen Zoutelande en Westkapelle. Echt vrij wonen in het buitengebied wordt steeds zeldzamer, hier is het mogelijk! Rust en ruimte zijn de kernwoorden voor dit geheel. Het perceel is maar liefst 7.523m² groot.

DEZE LOCATIE IS GESCHIKT VOOR PERMANENTE ALS OOK RECREATIEVE (EIGEN) BEWONING.

Momenteel bestaat het object uit een twee-onder-één-kapwoning met een half vrijstaande schuur, paardenboxen, een rijbak en een riante weide. De woning is voorzien van een eenvoudige keuken, een ruimte die kan dienen als woonkamer, een badkamer en een slaapzolder. De woning is verouderd en eenvoudig uiteraard kunt u ervoor kiezen om deze compleet te renoveren en eventueel uit te breiden.
Echter gezien de ligging van de woning en de mogelijkheden op het perceel zien wij ook goede mogelijkheden om te kiezen voor nieuwbouw. Conform huidige bestemmingsplan mag er een woning gebouwd worden die voldoet aan de onderstaande specificaties.

HOOFDGEBOUW
-Het hoofdgebouw wordt gebouwd in het bouwvlak.
-De goot- en bouwhoogte bedragen respectievelijk 6 en 10 meter.
-De inhoud bedraagt ten hoogste 750m³.
-Indien gebouwen worden afgedekt door een constructie van één of meer hellende dakvlakken, bedraagt de dakhelling, ten hoogste 65°.

AAN-, UIT- EN BIJGEBOUWEN
-De gezamenlijke oppervlakte van aan-, uit,- en bijgebouwen bedraagt 60m² met een maximum bebouwd oppervlak van 40% van het bouwperceel.
-De goot- en bouwhoogte bedragen respectievelijk 3,3 en 7 meter.
-Een kap is verplicht.
-Bijgebouwen dienen minimaal 3 meter achter de voorgevel van de woning gebouwd te worden.
-Bijgebouwen mogen worden gebouwd binnen een afstand van 25 meter van de woning, gemeten vanaf de dichtstbijzijnde gevel van de woning en dienen ten dienste te staan aan de bestemming van het perceel.
-Tevens is het, onder voorwaarden, mogelijk om een aan-, uit- of bijgebouw te gebruiken als recreatief nachtverblijf.

Het geheel bestaat uit drie kadastrale percelen. De woonbestemming rust op het kadastrale perceel Valkenisse E 1541, groot 658m². Op dit perceel staan momenteel de woning en de andere opstallen. De andere kadastrale percelen, te weten Valkenisse E 1871 (3.810m²) en Valkenisse E 1780 (3.055m²) hebben een agrarische bestemming.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand,. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse? Onze makelaar Wilco Wisse helpt u graag verder.

Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 625.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  73 m²
 • Perceelsoppervlakte
  7523 m²
 • Inhoud
  265 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.