Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kievitstraat 34

HULST
Icon
122 m²
Icon
kamers
€ 295.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze gezinswoning bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Hulst. Met een ruime woonkamer, een eenvoudige keuken en een praktische bijkeuken biedt het huis voldoende leefruimte. De aanwezigheid van een garage is handig voor het stallen van de auto of als extra opslagruimte. De woonomgeving is ruim en groen opgezet. Het geheel is voldoende onderhouden maar toe aan modernisatie.

WONEN
De woonkamer is ruim bemeten, voorzien van diverse raampartijen en geeft een leuk zicht op de woonomgeving. Aan de achterzijde is er een dichte keuken. Deze is eenvoudig van opstelling en biedt toegang tot de praktische bijkeuken met toegang tot de achtertuin. Verder is er op de begane grond nog een ruime hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin. De badkamer is eenvoudige en voorzien van een ligbad, wastafel en toilet, waardoor alle basisvoorzieningen aanwezig zijn. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt mogelijkheden voor extra ruimte. Momenteel betreft dit een overloop en een extra kamer die na aanpassingen omgevormd zou kunnen worden tot een vierde slaapkamer.

TUIN
De zonnige tuin op het zuiden is een aantrekkelijke buitenruimte voor ontspanning en heeft de nodige privacy. Bovendien is de aanwezigheid van aangrenzend groen met speeltoestellen een bonus. Met wat renovaties en aanpassingen kan deze woning een comfortabel en gezellig thuis worden.

OMGEVING
Hulst staat bekend om zijn historische binnenstad, omringd door vestingwerken, en heeft een rijk cultureel erfgoed. De stad heeft een gezellig centrum met historische gebouwen, smalle straatjes en gezellige pleinen. Er zijn diverse winkels, restaurants en cafés te vinden. Naast het historische centrum biedt Hulst ook diverse recreatiemogelijkheden, zoals wandelen en fietsen in de omliggende natuur, langs de kreken en polders. De ligging nabij de Belgische grens maakt het ook gemakkelijk om uitstapjes te maken naar steden zoals Antwerpen, Gent en Brugge.

ALGEMEEN
-Voorzien van muur- en dakisolatie en deels dubbel glas.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op relatief korte termijn.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 295.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  122 m²
 • Perceelsoppervlakte
  286 m²
 • Inhoud
  575 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Hulst?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.