Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Havelaarstraat 40

COLIJNSPLAAT
Icon
77 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Colijnsplaat aan de Oosterschelde: keurige, goed onderhouden hoekwoning met tuin, schuur en vrije achterom. Direct instapklaar, werkelijk top!

Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen, winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is permanent genieten!

Bij aankomst in de Havelaarstraat parkeert u gemakkelijk in de daarvoor bestemde parkeerhaventjes. De fraaie voordeur van de woning springt direct in het oog!

De indeling van het huis is als volgt:

U komt binnen in een ruime hal, met meterkast, aparte c.v. ruimte, toilet en trapopgang.

De woonkamer is best royaal en heeft in elk geval een erg prettige lichtinval.

De open keuken is voorzien van een eenvoudige inbouw, die verder netjes is en functioneel. Heel praktisch is de grote provisiekast direct naast de keuken.

Vanuit de hal brengt een goed beloopbare trap u op de 1e verdieping. Deze bestaat uit een overloop, fraaie badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en designradiator. Verder is er een normale slaapkamer met Velux dakvenster en een extra grote slaapkamer met dakkapel en Velux dakvensters.

Een vlizotrap geeft toegang tot de 2e verdieping. Deze bestaat uit een geheel bevloerde opbergzolder. Hier kunt u al uw spullen droog opbergen.

Achter het huis ligt een heerlijke tuin (zuid) met zonnig terras; onderhoudsvriendelijk, een vrije achterom en een houten schuurtje.

Algemeen:
Centrale verwarming d.m.v. Nefit ketel (2014)
Overal dubbel glas
6 zonnepanelen aan de achterzijde
Voorzien van rolluiken
Plavuizen vloer op de begane grond
Laminaatvloeren op de verdieping
Alle wanden voorzien van spuitwerk

Oplevering: per direct beschikbaar

Kortom: een heel fijn huis, op een goed plekje in een aantrekkelijk dorp.

Uw interesse is gewekt: neem contact op met de makelaars van BOOT, zij helpen u graag en met plezier!

NB: De verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging, bieding of onderhandeling. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie over de woning.
Om de verkoper te beschermen wordt in de koopovereenkomst een clausule opgenomen waarin de koper zich verplicht binnen een vastgestelde termijn een waarborgsom te betalen. Deze waarborgsom is 10% van de koopsom en wordt verrekend bij de eigendomsoverdracht. Bij BOOT Makelaars wordt altijd een bankgarantie of waarborgsom ingesteld.

Omdat de verkoper de woning niet zelf heeft bewoond en uitsluitend als administratieve verkoper optreedt, zullen er tevens clausules worden toegevoegd betreffende niet-bewoning, asbest en ouderdom. Indien gewenst kunnen wij deze vooraf met u delen.

De notariskeuze is voorbehouden aan de verkoper. Uitvoerend notaris is Klaassen Netwerk Notarissen te Zierikzee.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1988
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  77 m²
 • Perceelsoppervlakte
  117 m²
 • Inhoud
  276 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.