Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Buys Ballotstraat 27

GOES
Icon
121 m²
Icon
kamers
€ 385.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Meer dan alleen een woning! Aan de Buys Ballotstraat 27 in Goes staat een vrijstaande jaren “20 woning met een karakteristieke gevel. Achter deze gevel volgen meerdere verrassingen. Als eerste een zeer diepe woning, die geheel is afgewerkt. Gevolgd door een fraaie onderhoudsarme tuin, met achterin een brede overkapping inclusief carport. Hiermee is het nog niet geheel benoemd, want er volgt achter de tuin nog een extra ruime garage!

De woning is door de jaren heen grotendeels opgeknapt. Mede door een ruime aanbouw aan de achterzijde is er veel extra ruimte bijgekomen. De keuken is in het eerste deel van de aanbouw geplaatst, gevolgd door een bijkeuken en een multifunctionele kantoorruimte. Ook op de eerste verdieping is er een extra slaapkamer gerealiseerd.

Op de woning volgt dus de fraaie diepe achtertuin. Achterin de tuin staat de overkapping, waarvan de helft in gebruik is als carport. Deze is via de Rietweg te bereiken en afgesloten met een dubbele deur te bereiken. Achter de kavel van 242 m2 eigen grond volgt de kavel van de garage, met 37 m2 eigen grond. Hierop staat de ruime garage, die zowel via de Rietweg als via de overkapping is te bereiken. Al met al gaat het dus om meer dan een woning. Een woning die fors groter is geworden, een heerlijke tuin en een grote overkapping, carport en garage!

De entree ligt aan de voortuin en geeft toegang tot de lange hal. Achterin de hal is er toegang tot het toilet en vervolgens aan de linkerkant de woonkamer. De woonkamer is bijzonder diep. Doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst heeft de woonkamer momenteel een heerlijk ruim zitgedeelte en eetgedeelte.

De woonkamer en open keuken worden vervolgens gescheiden door het gezellige barretje. Hierachter volgt de keuken in de aanbouw. De ruime U-opstelling is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.

De aanbouw eindigt echter niet bij de keuken. Achter de keuken volgt de bijkeuken, waar de cv-opstelling hangt en er plek is voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de achtertuin. Achter de bijkeuken volgt het tweede deel van de aanbouw, het kantoor! Deze multifunctionele ruimte kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, eventueel een extra slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

Via de trap vanuit de woonkamer is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Voorin, over de hele breedte van de woning ligt de ruime ouderslaapkamer. Hierachter volgt de tweede slaapkamer, gevolgd door de badkamer. Aan weerszijden van de woning zijn grote dakkapellen geplaatst, waardoor zowel in de ouderslaapkamer als de kamer erop veel extra ruimte is gecreëerd.

De nette badkamer bestaat uit een douche, tweede toilet en wastafel. Er is eventueel nog plek voor een bad onder het schuine dak. Aan het einde van de overloop is er toegang tot de derde slaapkamer in de aanbouw.

De tuin is zowel via de bijkeuken als het kantoor te bereiken. Achter de woning volgt een deel groen met bestrating tot in de overkapping. Hier is een heerlijke zithoek gerealiseerd, waar het in de avond juist van de zon genieten is.

Naast de overkapping is de carport gelegen. Vanuit de overkapping is vervolgens de garage te bereiken. De garage is in 2014 gebouwd en is 29 m2 groot. De kavel onder de garage is eigen grond met een oppervlakte van 37 m2. Voor de garage ligt nog een strook grond die ook bij de kavel hoort. Er ligt krachtstroom in de garage. Op de garage zijn in 2016 12 zonnepanelen gelegd.

– Zeer ruime aanbouw aan de achterzijde
– Grote overkapping met carport
– Eigen brede garage, met krachtstroom
– Garagedeur en deuren carport op afstand bedienbaar en met schakelaar
– 12 zonnepanelen (gelegen op de garage, niet in het zicht)
– Waterontharder onder de trap
– Airco op hoofdslaapkamer

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 385.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1925
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  279 m²
 • Inhoud
  443 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.