Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Plaastraat 5

MELISKERKE
Icon
112 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Goed onderhouden en ruime woning op een rustige woonlocatie in Meliskerke. Verrassend is de zonnige achtertuin met de nodige privacy en fraaie veranda. Daarnaast heeft deze woning alles wat zorgt voor het complete plaatje als ideale gezinswoning, denk hierbij aan vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een praktische bijkeuken. Kom binnenkijken voor een juiste indruk.

WONEN
Woonkamer en keuken vormen samen één grote leefruimte. De woonkamer is een echte doorzonkamer en circa 27m² groot. De keuken is hoekopstelling is voorzien van onder andere een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en afzuigkap en er is veel kastruimte. In 2009 is een bijkeuken aangebouwd. In deze ruimte bevindt zich momenteel de wasmachine en er is een handige bergkast. Vanuit de bijkeuken is het terras en de tuin bereikbaar. Verder is er op de begane grond een net toilet en een handige trapkast.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet en één van de kamers is voorzien van een wastafel. In de badkamer is momenteel plaats voor een ligbad welke tevens als douche fungeert, een wastafel en een toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is onderverdeel in een overloop met cv-opstelling, bergruimte en een ruime, vierde slaapkamer. Op de slaapkamer zorg een dakraam voor voldoende daglicht.

TUIN
Zowel de voor- als achtertuin zijn zeer verzorgd. De achtertuin is een afwisseling van terras, bestrating, gras en een fraaie veranda aan de achterzijde van de tuin. In de veranda is het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven. Veranda en berging vormen samen één geheel. De tuin is ontsloten via een achterom die uitkomt op een brandgang. Deze brandgang grenst aan de optioneel bij te kopen garage. Lekker dichtbij de woning dus.

ALGEMEEN
-Voorzien van dakisolatie en dubbelglas.
-Buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd.
-Optioneel is er een garagebox bij te kopen, deze is gesitueerd aan het achtergelegen garageplein.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  161 m²
 • Inhoud
  380 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.