Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Hof van Sint Pieter 7

MIDDELBURG
Icon
140 m²
Icon
kamers
€ 445.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning met inpandige garage, dit in hartje centrum van Middelburg. Dan moet u zeker eens komen kijken bij Hof van Sint Pieter 7 in Middelburg! Deze ruime, jonge en vrijstaande woning is gelegen op een fantastische plek in het historische centrum van Middelburg op korte afstand van de Abdij, de Lange Jan en het bruisende centrum met al zijn winkels en de gezellige horeca. En voor een combinatie wonen en werken aan huis beschikt de woning over een ruime werkkamer/praktijk-/atelierruimte op de begane grond, dus vele gebruiksmogelijkheden! Over het parkeren van je eigen auto hoef je bij deze woning ook geen zorgen te maken want deze woning beschikt onder meer over een inpandige garage.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Vanuit de hal is onder meer de inpandige garage, de inpandige berging met cv-opstelling en de werkkamer/praktijkruimte op de begane grond bereikbaar. Deze werkkamer/praktijkruimte zou ook dienst kunnen doen als slaapkamer.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de woonkamer en de open keuken, geheel voorzien van een fraaie bamboe vloer. Vanuit de woonkamer is het op het zuiden gelegen balkon bereikbaar. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een afzuigkap, oven en 4 pits gaskomfoor.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met toegang tot een inloopkast, de badkamer en de drie slaapkamers. De royale badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. De slaapkamer aan de achterzijde biedt ook nog toegang tot de inloopkast.

Uitgelicht:
– Mogelijkheid tot praktijk-/atelierruimte op de begane grond,
– Inpandige garage bereikbaar middels elektrische deur,
– Woonkamer en keuken op de eerste verdieping,
– Volledig geïsoleerd, bouwjaar 2005 met energielabel B,
– Woonoppervlakte 140m², Inhoud 588m³.

Het betreft hier een heel bijzonder object op een bijzondere plek. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 445.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2005
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Perceelsoppervlakte
  70 m²
 • Inhoud
  588 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.