Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Rijksweg 0ong

NIEUWERKERK
Icon
Icon
kamers
€ 275.000,- Vrij op naam
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Prachtig vrijstaand wonen (en werken) aan de entree van Nieuwerkerk!

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever Blouberg Projectontwikkeling deze nieuwbouw woon/werkkavels in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland te koop aanbieden. Kavels variërend tussen de 2.000 m2 en 3.850 m2, vanaf
€ 275.000,- v.o.n. per kavel.

Gelegen aan de rand van het dorp, op een opvallende zichtlocatie aan de N59, wordt binnenkort dit nieuwbouwproject gerealiseerd. De eerste twee kavels zijn reeds verkocht. Met oppervlaktes variërend tussen de 2.000 m² en 3.850 m² bieden deze kavels veel ruimte.

Met deze woon/werkkavels heeft u de vrijheid om naar uw wens een bedrijfswoning te ontwikkelen. Elke kavel biedt de mogelijkheid om zowel een bedrijfswoning als een bedrijfspand te realiseren. Stelt u zich eens voor: een moderne, representatieve werkruimte gecombineerd met uw eigen comfortabele woning, allemaal op één locatie!

De kavels vallen binnen het bestemmingsplan “Entree van Nieuwerkerk” en hebben de bestemming ‘bedrijf’. Dit betekent dat bedrijfsactiviteiten tot categorie 2 zijn toegestaan. De bouwvoorschriften zijn reeds opgenomen in het bestemmingsplan en bieden duidelijke richtlijnen voor de realisatie van uw bedrijfsgebouw en bedrijfswoning. Denk aan zaken zoals bouwhoogtes, oppervlaktes en goothoogtes.

Blouberg is gelieerd aan V&V bouw. V&V bouw wil graag de woning met de bedrijfsgebouwen voor u realiseren.

In het kort:
– Rijksweg, 4306 AW te Nieuwerkerk
– 4 woon-werkkavels
– Koopsom: v.a. € 275.000,- v.o.n. excl. BTW
– Oppervlaktes: v.a. 2.068 m2 tot 2.384 m2

Prijzen en oppervlaktes:
Kavel 1: 2.384 m2 = VERKOCHT
Kavel 2: 2.377 m2 = € 275.000,- v.o.n. excl. BTW
Kavel 3: 2.334 m2 = IN OPTIE
Kavel 4: 2.384 m2 = VERKOCHT
Kavel 5: 2.068 m2 = € 285.000,- v.o.n. excl. BTW
Kavel 6: 2.311 m2 = € 285.000,- v.o.n. excl. BTW

Locatie:
Welkom in Nieuwerkerk, een veelbelovende bestemming op Schouwen-Duiveland voor de bouw van bedrijfswoningen. Deze landelijke locatie biedt een uitstekende mogelijkheid om te investeren in nieuwbouwkavels die perfect zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een gunstige vestigingsplaats.

Nieuwerkerk ligt aan de N59 en is een fijne plek om te wonen. Deze strategisch gelegen percelen bieden een fijne balans tussen werk en privé, met voldoende ruimte voor het creëren van moderne en functionele bedrijfsruimtes, terwijl de prachtige omgeving zorgt voor een rustige en inspirerende werkomgeving.

Met de nabijheid van belangrijke steden en de kust biedt Nieuwerkerk een gunstige locatie voor bedrijven. Geniet van de voordelen van landelijk wonen, gecombineerd met de nabijheid van zakelijke en recreatieve voorzieningen. Of het nu gaat om dienstverlening, ambachtelijke industrie of andere bedrijfstakken, Nieuwerkerk biedt diverse mogelijkheden om je bedrijf te vestigen en te laten groeien.

Verken de mogelijkheden van Nieuwerkerk in Schouwen-Duiveland en ontdek de voordelen van het investeren in deze nieuwbouwkavels. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf floreert in deze bloeiende gemeenschap.

Bestemmingsplan:
Het project valt onder het bestemmingsplan “Entree van Nieuwerkerk“ en heeft de bestemming ‘bedrijf’. De voor ‘bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De uitoefening van bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste categorie 2 voor zover die voorkomen op de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Specifieke gebruiksregels:
buitenopslag van goederen is niet toegestaan.
Gebruik van bedrijfsgebouw en bedrijfswoning op een perceel is slechts toegestaan indien beiden daadwerkelijk in gebruik zijn; gebruik van de gronden is slechts toegestaan indien op eigen terrein voorzien wordt in voldoende parkeergelegenheid.

Bodemgegevens:
Er is een bodemonderzoek beschikbaar. Door SMA in 2023 een bodemonderzoek uitgevoerd. Op basis van het uitgevoerde onderzoek kan geconcludeerd worden dat er geen risico’s voor de volksgezondheid en milieu aanwezig zijn met betrekking tot de voorgenomen activiteiten.

Nutsvoorzieningen:
Voor water en elektra dient koper voor eigen rekening aansluitingen aan te vragen via www.huisaansluitingen.nl.
Voor riolering dient koper voor eigen rekening een aansluiting aan te vragen bij de gemeente.

Per 1 juli 2018 worden door de netbeheerder geen nieuwe gebouwen meer aangesloten op het gasnet. Voor grootverbruikers geldt een uitzondering.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen van de nutsaansluitingen zoals elektra en water. Dit begint met het aanvragen van de bouwstroom en bouwwater. Bij voorkeur gelijktijdig met de aanvraag

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopoptie:
Een koopoptie wordt voor een periode van maximaal 2 weken afgegeven.

Notaris:
Klaassen Netwerk Notarissen in Zierikzee.

Fiscaal:
Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW). V.o.n. omvat de kosten van het Kadaster en de notaris.

Eigendomsoverdracht:
In overleg te bepalen, maar kan op korte termijn.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

Bankgarantie / waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom, binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst te storten op een tussenrekening van de begeleidend notaris.

Goedkeuring eigenaren:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 275.000,- Vrij op naam
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
  Oppervlakten en inhoud
  • Perceelsoppervlakte
   9090 m²
  Indeling
   Energie
    Buitenruimte
    • Ligging
     Aan drukke weg
    • Tuin
     Geen tuin

    Plattegronden

    Media

    Weergave:
    Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
    Aangeboden door vestiging Zierikzee
    Waar kunnen we je mee helpen?
    Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
    Kan ik deze woning betalen?


    Bereken direct

    Maak direct een afspraak

    Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
    Bekijk alle veelgestelde vragen
    Wat is een optie?

    Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
    a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

    andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

    b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
    bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
    bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

    Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

    Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

    Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

    Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

    Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

    De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
    van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.