Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Villa-Novastraat 5

WOLPHAARTSDIJK
147 m²
kamers
€ 389.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Het aanzicht van deze woning, de prachtige historische gevel uit 1912, is slechts het begin! De vrijstaande woning aan de Villa-Novastraat 5 heeft namelijk veel meer te bieden wat niet vanaf de straatkant is te zien. Achter de oorspronkelijke woning staat een indrukwekkende aanbouw van meer dan zes meter over twee verdiepingen.

Deze aanbouw is geheel in een bijpassende stijl opgetrokken, met de karakteristieke potdeksels. Naast de extra leefruimte beneden is er boven een extra slaapkamer en meer ruimte voor de badkamer gecreëerd. Het heeft het geheel naar een hoger niveau getild door de extra ruimte en de vernieuwingen die zijn toegevoegd.

In de originele woning is op de begane grond een sfeervolle woonkamer met de oude balken in het zicht en een heerlijke houtkachel. Hierop volgt de fraaie moderne keuken en hierna de extra bijzondere ruimte; de tuinkamer. Deze laatste is er met de aanbouw bijgekomen en is met glas rondom een fantastische ruimte om te vertoeven. Beneden is echter niet het enige wat veranderd is. Op de verdieping is er met de aanbouw een extra slaapkamer bijgekomen en is een daadwerkelijk schitterende badkamer in 2021 gerealiseerd. Daarmee is het geheel af en biedt het veel meer dan doet vermoeden.

De entree ligt aan de straatzijde en komt uit in de hal. De woonkamer ligt in een U-vorm rond de hal. Deze woonkamer geeft precies wat de foto’s weergeven, een sfeervolle ruimte met de oude balken fraai opgeschilderd, een bijpassende houten vloer en een heerlijke houtkachel. Een geweldige ruimte om in de winter te vertoeven. Rechts ligt de zithoek, aan de linkerzijde is er een tweede deel dat eventueel goed als kantoor gebruikt zou kunnen worden. Hier is ook de trap naar de eerste verdieping gelegen.

Achter de woonkamer volgt de keuken, over de gehele breedte van de woning. Ook de bijpassende keuken is vernieuwd en de L-vormige opstelling ligt aan de linkerzijde. Hier is middels een dakvenster extra ligt binnen gehaald. De keuken is voorzien van koel- en vrieskast, vaatwasser, gasfornuis met oven en afzuigkap.

Op de keuken, geheel aan de rechterzijde, is vervolgens het toilet en de wasruimte gelegen. Hiertussen is er toegang tot de geweldige tuinkamer. Zoals al eerder genoemd heeft deze rondom glas tot op de grond wat het een heerlijk lichte en ruime kamer maakt. Vanuit deze ruimte is met een loopdeur en schuifpui de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping is ook verrassend ruim. In het voorste deel liggen aan de overloop een tweetal slaapkamers. Hierna volgt deels in de aanbouw als eerste de badkamer. Los van het feit dat deze nog geen drie jaar oud is, is het ook zeer fraai uitgevoerd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Ook hier is gedacht aan extra natuurlijk ligt door een tweetal dakramen. Op de badkamer volgt in de punt van de aanbouw de ouderslaapkamer. Deze ruime kamer heeft een mooi zicht over de achtertuin.

De woning staat op een perceel van 301 m2 eigen grond en heeft daarmee een diepe tuin. Direct achter de tuinkamer is een eerste zithoek gerealiseerd met een vlonder. Naast de kamer is een tweede terras gelegen. Links in de tuin is box geplaatst die als berging dienstdoet. Hier is beplanting rond geplaatst wat de box geheel moet verhullen in het groen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 389.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1912
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  147 m²
 • Perceelsoppervlakte
  301 m²
 • Inhoud
  519 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.