Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Haven Noordzijde 7

BROUWERSHAVEN
92 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In hét authentieke centrum van Brouwershaven mogen wij u aanbieden deze fraaie woning met riante garage. Een zeer mooie gelegen woning met de vele voorzieningen en de diverse terrasjes op zeer korte afstand. De jachthaven is via de achtertuin eveneens op zeer korte afstand gelegen. Letterlijk op slechts 183 meter!

De woning met aanbouw en garage is gelegen op een ruim bemeten perceel van 366 m² eigen grond. Het is ook een zeer diepe kavel met de woning aan de Haven Noordzijde en de garage aan de Nieuwstraat. De achtertuin heeft een diepte van ca. 30 meter. Zowel via een vrije achterom als via de garage is de tuin via de Nieuwstraat toegankelijk. De garage met zolder is natuurlijk een grote pre en heeft een interne maatvoering van maar liefst 4.4 x 7,6 meter. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur en een aparte deur. Naast het stallen van een auto blijft er met deze afmetingen voldoende ruimte over voor het stallen van (watersport)spullen.

De woning verkeert in een goede onderhoudssituatie maar enige modernisatie is wenselijk. Hierbij moet u denken aan het verwijderen van zachtboard-plafonds en het verruimen van een badkamer. De woonkamer heeft een riante oppervlakte en heeft een mooi zicht op de binnenhaven. Achter de woonkamer zijn de keuken en de badkamer gesitueerd. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime overloop met twee vaste kasten. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een dakterras.

Sfeervol wonen aan de haven en een garage met mogelijkheden? Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Algemeen:
– Totale woonoppervlakte: 92 m² / externe bergruimte: 46 m²!
– Perceel 366 m² (!) eigen grond;
– Garage interne afmeting; 4.4 x 7,6 meter;
– Aangebouwde stenen berging; 5,7 x 2,7 meter;
– Tuin heeft een diepte van ca. 30 meter, met vrije achterom;
– Woonkamer 11 meter diep;
– Deels voorzien van dubbele beglazing;
– Drie slaapkamers;
– De woning is enkel voor permanent gebruik aan te kopen. Recreatief gebruik is niet toegestaan.
– Verkoop bij inschrijving. Kijkdagen zijn in aanvang op dinsdag 19 maart en vrijdag 22 maart a.s.
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond:
Hal met meterkast, een diepe woonkamer met schouw en trapkast. In de aanbouw vindt u de keuken. Na de keuken volgt de bijkeuken met de witgoedaansluitingen en daar weer achter de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet en douche.

Verdieping:
Ruime overloop met vaste kasten, twee volwaardige slaapkamers en een derde slaapkamer die wat lang gerekt is. Deze ruimte kan prima dienst doen als kantoorkamer.

Brouwershaven:
Brouwershaven is één van de meeste onderschatte kernen van Schouwen Duiveland en is direct gelegen aan het Grevelingenmeer. Zeker na de herinrichting van het centrum. Het historisch stadje heeft ca. 1.400 inwoners, waar in de zomer gezellige bedrijvigheid heerst met de prominent aanwezige jachthaven en de vele authentieke panden. Door de gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van de bewoners voelt iedereen zich hier welkom.

Brouwershaven beschikt over een relatief groot voorzieningenniveau en er worden verschillende activiteiten ondernomen door de aanwezige (sport)verenigingen en de scouting. Deze activiteiten zorgen er voor dat jong en oud zich in hun vrije tijd niet hoeven te vervelen. Er is een prima busverbinding. Voor de huisarts en tandarts kunt u gewoon in Brouwershaven terecht. De afstand tot de Randstad is relatief klein. Via de Brouwersdam of de N59 is Rotterdam binnen een uur autorijden te bereiken. Werken in de Randstad en wonen in het mooie Zeeland is een prima mogelijkheid in Brouwershaven.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1880
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  92 m²
 • Perceelsoppervlakte
  366 m²
 • Inhoud
  409 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Brouwershaven?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.