Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bergwei 31

GRIJPSKERKE
107 m²
kamers
€ 349.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

U zoekt een ruime twee onder één kap woning met L-vormige woonkamer, ruime stenen garage, drie slaapkamers en eventueel nog een te realiseren slaap-/ werkkamer op de tweede verdieping? Laat dan deze kans niet lopen. De woning is gebouwd in 1990 en staat in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving.

Wonen en slapen:
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning en biedt ruimte aan een trapopgang, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Wat bij binnenkomst opvalt is de lichte woonkamer van ca. 20m², door de diverse raampartijen en een schuifpui naar de achtertuin is er meer dan voldoende daglichttoetreding. De half-open keuken is voorzien van een modern houtkleurige keukenopstelling met gaskookplaat, combi-oven, RVS schouw, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin welke op het westen is gelegen en de ruime garage. De drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, waarvan de grootste slaapkamer zich aan de achterzijde bevindt. Door een dakkapel zowel aan de voor- en achterzijde van de woning is er voldoende leefruimte in de slaapkamers. De badkamer bevindt zich tussen de slaapkamers en is voorzien van een douche, ligbad, toilet en een wastafel.
De tweede verdieping welke via een vaste trap te bereiken is biedt een ruime zolderverdieping waar op eenvoudige wijze een overloop en een werk-/ slaapkamer is te realiseren. Deze ruimte is tevens voorzien van een dakraam, de CV opstellingen en de mechanische ventilatie. De garage van ca. 11m² is voorzien van een elektrische garagedeur en is verdeeld in twee ruimtes, het achterste gedeelte biedt ruimte aan de bijkeuken met de witgoedopstelling.

Tuin:
De voortuin is praktisch aangelegd met bestrating en grind, verder is er een eigen oprit met ruimte voor twee auto’s. De achtertuin is bestraat en speels ingedeeld met gras, vijver en borders. Achterin staat nog een stenen berging voor het opbergen van het tuingereedschap. Vanuit de gemeente is er toestemming verleend om het naast gelegen perceel K602 samen met de buren te gebruiken, hier mag niet op gebouwd worden en indien de gemeente dit wenst leeg te worden opgeleverd.

Uitgelicht
-Warm water en verwarming via een Nefit Trendline uit 2017,
-Woning gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen, gehele woning voorzien van dubbel glas,
-Zonwering screens aanwezig aan de achterzijde van de woning,
-Perceel aan de rechterzijde van de woning is met toestemming van de gemeente in bruikleen,
-Woonoppervlakte ca. 107m², inhoud ca. 442m³ en perceeloppervlakte 242 m²,
-Oplevering in overleg met verkoper.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zal er een aanvullend artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen met betrekking tot mogelijkheid van asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 349.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  107 m²
 • Perceelsoppervlakte
  242 m²
 • Inhoud
  422 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Grijpskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.