Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lancaster 16

NIEUWDORP
121 m²
kamers
€ 375.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Energieneutrale 3/1 kapwoning met een o.a. 2 dakkapellen, aanbouw en garage.

Doordat de woning opgeleverd is in het jaar 2021, is er gebruik gemaakt van duurzame materialen en is deze volledig geïsoleerd, gasloos, voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen en een warmtepomp.

Nieuwdorp is een dorp in de gemeente Borsele. Met zijn Zeeuwse charme, boerderijen en prachtige polders is Nieuwdorp perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Het Bevrijdingsmuseum Zeeland vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog in de regio. Natuurliefhebbers waarderen de nabijheid van de Westerschelde. Nieuwdorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van verschillende steden en voorzieningen. Kortom, Nieuwdorp biedt een fijne thuisbasis.

Stap binnen in de ruime hal met de meterkast, toilet, en de trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal betreed je een ruime woonkamer die is uitgebreid met een prachtige aanbouw aan de achterzijde met schuifpui naar de tuin, waardoor je een zee aan ruimte en licht ervaart. De keuken is het centrale punt van de woning, voorzien van een schiereiland waar je heerlijk kunt koken en samenkomen. Vanuit de keuken is toegang tot de garage. De garage is voorzien van een elektrische deur en loopdeur naar de tuin.

De eerste verdieping van deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers en een verzorgde badkamer. Eén van deze kamers is momenteel ingericht als handige werkkamer, waardoor je de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken of de ruimte naar eigen wens te gebruiken.

De tweede verdieping is nu een open ruimte. Deze verdieping kan goed fungeren als extra slaapkamer, berging, kantoor of fitnesskamer. De zolderverdieping is voorzien van een dakraam voor natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie.

“Groene” vingers zijn niet nodig want deze woning beschikt over een compleet onderhoudsarme, volledig betegelde achtertuin en vrije achterom.

Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 375.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  2021
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  213 m²
 • Inhoud
  493 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Zonnecollectoren
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Nieuwdorp?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.