Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Kunnen we je ergens mee helpen?

 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)

  Sinds 1961 actief op de Zeeuwse woningmarkt

  Ons bedrijf

  Kwalitatieve dienstverlening

   

  Sinke Komejan is een solide en integere dienstverlener met oog voor duurzame relaties met klanten en medewerkers.

  Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen, bieden we onze medewerkers kansen om zich te ontwikkelen  door middel van het volgen van opleidingstrajecten en ruimte om te ondernemen.

  Onze kwalitatieve dienstverlening en transparante werkwijze zie je terug in:

  De Sinke Komejan Groep – Lokaal en persoonlijk contact

   

  Persoonlijk contact staat bij Sinke Komejan centraal. Dat is ook de reden dat wij, verspreid over Zeeland, een kantorennetwerk hebben voor de woning makelaardij, financiële dienstverlening & bedrijfshuisvesting. Tevens is onze zusteronderneming Forvalue landelijk actief en gespecialiseerd in het uitvoeren van horeca-taxaties, advisering en makelaardij.

   

  Deze spreiding zorgt voor een goede bereikbaarheid en garandeert actuele kennis van de lokale en regionale woningmarkt. Voor onze financiële dienstverlening waaronder het verstrekken van hypotheekadvies is de Hypotheekshop Zeeland onze partner.

   

  Lees alles over onze samenwerking

  Integriteit.

  Integriteit neemt een structurele plaats in binnen Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs. De aanleiding daarvoor is zowel intrinsiek als van buitenaf ingegeven. Lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert leggen een hoge integriteitstandaard op.

  De ondernemingscode van Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs geeft medewerkers en klanten een duidelijk overzicht van de verplichtingen en verantwoordelijkheden.

  Wij nemen uw klachten serieus!

  Sinke Komejan probeert de klacht naar uw tevredenheid op te lossen. Als u met ons gesproken heeft over uw klacht, vragen wij u de informatie over de klacht op papier te zetten. We vragen u dit te doen om een goed beeld te krijgen van uw klacht. We nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Klik voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

  Deskundig en betrouwbaar

  Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt voor al onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij zin lid van VastgoedCert, TMI, NVM Business. Koos Schreuder is lid van RICS. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

  Toonaangevend en onafhankelijk

  We hebben alle kennis over bedrijfspanden en terreinen, BOG taxaties, bouwtechnische keu- ringen, winkelketens, herinvesteren en fiscaliteit, maar we praten net zo makkelijk met be- leggers of projectontwikkelaars. Meer weten, neem dan contact op met onze vestiging in Middelburg of een van de andere kantoren in Goes, Zierikzee of Koudekerke.

  Waar kunnen we je mee helpen?