Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht

Kunnen we je ergens mee helpen?

 

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

  Voornaam*
  Achternaam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Sinds 1961 actief op de Zeeuwse woningmarkt

  Ons bedrijf

  Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs is sinds 1961 actief op de Zeeuwse woningmarkt.

  Kwalitatieve dienstverlening

  Sinke Komejan is een solide en integere dienstverlener met oog voor duurzame relaties met klanten en medewerkers.

  Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen, bieden we onze medewerkers kansen om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

  Onze kwalitatieve dienstverlening en transparante werkwijze zie je terug in:

  • Een helder aankoop- en verkoopproces
  • Een persoonlijk digitaal dossier dat wij steeds bijhouden en waar je 24 uur per dag toegang tot hebt.
  • Ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), een garantie voor een eerlijke en adequate manier van werken.

  De Sinke Komejan Groep – Lokaal en persoonlijk contact

  Persoonlijk contact staat bij Sinke Komejan centraal. Dat is ook de reden dat wij, verspreid over Zeeland, vier kantoren hebben voor de woning makelaardij:

   

  Naast onze eigen vestigingen werken we nauw samen met BOOT Makelaars in Goes en Kortgene. De spreiding  zorgt voor een goede bereikbaarheid en garandeert actuele kennis van de lokale en regionale woningmarkt.

   

  Lees alles over onze samenwerking

  Integriteit.

  Integriteit neemt een structurele plaats in binnen Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs. De aanleiding daarvoor is zowel intrinsiek als van buitenaf ingegeven. Lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert leggen een hoge integriteitstandaard op.

  De ondernemingscode van Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs geeft medewerkers en klanten een duidelijk overzicht van de verplichtingen en verantwoordelijkheden.

  Wij nemen uw klachten serieus!

  Sinke Komejan probeert de klacht naar uw tevredenheid op te lossen. Als u met ons gesproken heeft over uw klacht, vragen wij u de informatie over de klacht op papier te zetten. We vragen u dit te doen om een goed beeld te krijgen van uw klacht. We nemen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Klik voor meer informatie over onze klachtenprocedure.

  Deskundig en betrouwbaar

  Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt voor al onze kwalita- tief hoogstaande dienstverlening. Wij zin lid van VastgoedCert, TMI, NVM Business. Koos Schreuder is lid van RICS. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

  Toonaangevend en onafhankelijk

  We hebben alle kennis over bedrijfspanden en terreinen, BOG taxaties, bouwtechnische keu- ringen, winkelketens, herinvesteren en fiscali- teit, maar we praten net zo makkelijk met be- leggers of projectontwikkelaars. Meer weten, neem dan contact op met onze vestiging in Middelburg of een van de andere kantoren in Goes, Zierikzee of Koudekerke.

  Waar kunnen we je mee helpen?

  nieuws
  Woningbouw Veersepoort 5 in Middelburg mag doorgaan!
  04 november 2021
  Goed nieuws met betrekking tot het nieuwbouwproject Veersepoort 5.[...]
  zakelijk
  Nieuwe woonspeciaalzaak in hartje Koudekerke: ‘De doelgroep loopt langs’
  18 oktober 2021
  Een winkel waar je terechtkunt voor stucwerk, meer dan dertig soorten vloeren én doe-het-zelfproducten, midden in Koudekerke. Dat is de missie van ondernemer Yunus Arslan. Afgelop[...]
  zakelijk
  Deal met een goed doel: nieuwe GGD-vaccinatielocatie in Zierikzee
  04 juni 2021
  Maak kennis met de vierde en laatste GGD-vaccinatielocatie in Zeeland! In een week tijd is het leegstaande pand in Zierikzee omgebouwd tot een vaccinatielocatie waar 570 prikken pe[...]
  zakelijk
  Bedrijfspanden verkopen is een vak apart!
  10 februari 2021
  Dat zegt dhr. Wim de Bruijn, die in december 2020 twee verhuurde winkelpanden aan de Ganzepoortstraat in hartje centrum Goes verkocht. De verkoop is begeleid door Sinke Komejan. [...]
  zakelijk
  Het succes van splitsen: van één loods naar vier bedrijfsunits 
  28 januari 2021
  Wat als niemand zich meldt voor de gigantische loods die je in de verkoop hebt? Dan moet je creatief zijn. Het overkwam ondernemer Mark Lemsom. Hij besloot zijn voormalig Formidopa[...]
  zakelijk
  Wie koopt, de Vliethoeve? Dat is lange tijd de vraag geweest in Kortgene en Geersdijk. En daar is nu een antwoord op!
  20 september 2020
  Landgoed Rijckholt, de woongemeenschap voor ouderen in Geersdijk. Het wil in het complex aan de Galgendijk betaal­bare zorgappartementen aan­bieden.[...]