Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lijsterweg 15

RENESSE
75 m²
kamers
€ 479.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze woning op een toplocatie aanbieden! De woning is gesitueerd op loopafstand van twee strandovergangen: aan de Jan van Renesseweg met twee strandpaviljoens én aan de rustige strandovergang aan de Scholderlaan. De Lijsterweg ligt in een zeer rustige wijk met alleen bestemmingsverkeer en heeft een opvallend groen karakter. De wijk is gelegen tussen de dorpskern en het strand. Zowel de voorzieningen in de kern als de langgerekte stranden zijn op korte loopafstand gesitueerd. We kunnen met recht spreken van één van de betere woon- of recreatielocaties van héél Zeeland.

Nu meer over de woning; De woning met aangebouwde garage verkeert in een matige staat van onderhoud en dient grondig gerenoveerd te worden. Nieuwbouw zou ook een overweging kunnen zijn. Het totaal woonoppervlak van de huidige woning is 75 m² (excl. de garage 15 m²). Aan de voorzijde zijn vanuit de woonkamer drie kleine kamertjes toegankelijk. De grote slaapkamer is in de aanbouw gesitueerd en heeft een afmeting van 4,75 x 3,6 meter. Aansluitend aan deze kamer is een wasruimte met wastafel en toilet. De badkamer is nabij de drie kleine slaapkamers gesitueerd en voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Het perceel meet een oppervlakte van 847 m² erfpachtgrond en is nog eens extra omzoomd met een groenstrook van de Stichting Renesse. Er is sprake van zeer veel privacy, mede vanwege de benoemde groenstroken op deze toch al zeer rustige locatie. Naast de aanwezige garage treft u in de tuin een schuur met een oppervlakte van ca. 11 m².

Als locatie het belangrijkste aankoopcriterium is, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging op deze topstek in Renesse. U bent van harte welkom!

Erfpachtgrond:
De woning wordt aangeboden op erfpachtgrond. Het perceel valt onder erfpachtcontract complex A van Stichting Renesse. De erfpachtcanon bedraagt € 5.001,88 (prijspeil 2023) en wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de Consumenten Prijs Index. Dit contract kent een duur van 40 jaar en loopt tot het jaar 2063. Tevens kent dit contract een verlengingsmogelijkheid in tegenstelling tot de oude contracten.

Bij serieuze interesse worden beide erfpachtcontracten verstrekt middels een dataroom. Voor nadere informatie verwijzen wij naar de behandelend makelaar Erik de Bruine.

Kort samengevat:
– Op loopafstand van de strandovergangen aan de Jan van Renesseweg en Scholderlaan;
– Woonoppervlakte ca. 75 m² ex garage;
– Zowel permanent als recreatief (uitsluitend eigen gebruik) te bewonen;
– Enkel bestemmingsverkeer in deze autoluwe lus;
– Aangebouwde garage en vrijstaande schuur;
– Perceel van 847 m² erfpachtgrond;
– Nabij het centrum van Renesse met al haar voorzieningen;
– Op ca. 700 meter van het dorpscentrum (geen overlast);
– Opvallend veel privacy door omliggende groenstroken;
– Beregeningsinstallatie in de tuin aanwezig. Met eigen grondwaterbron;
– Oplevering in onderling overleg.

Renesse
Renesse kenmerkt zich door toerisme en de ligging direct aan duingebied en het Noordzeestrand.
De ligging ten opzichte van steden als Rotterdam en Breda is prima. Deze steden zijn in minder dan 60 minuten autorijden te bereiken. Het voorzieningenniveau van Renesse is vanzelfsprekend hoog en tevens beschikt het over vele leuke restaurantjes en terrassen. Het dorp heeft de laatste jaren veel allure gekregen en is een aantrekkelijke badplaats geworden voor senioren, gezinnen en recreanten. Het is hier het gehele jaar bijzonder goed toeven. Het gemeentelijk beleid is erop gericht om Renesse de hotspot van Schouwen-Duiveland te maken. Veel goede aanbevelingen en aanpassingen komen in het Masterplan Renesse naar voren. Veel van deze aanpassingen zijn reeds uitgevoerd en er volgen er nog meer. Voor meer informatie hierover kunt u via Google zoeken op Masterplan Renesse (vanwege regelgeving mogen wij geen internetadres in onze teksten verwerken).

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  75 m²
 • Perceelsoppervlakte
  847 m²
 • Inhoud
  315 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.