Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Duinweg 65

ZOUTELANDE
Icon
138 m²
Icon
kamers
Prijs op aanvraag
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Waarschijnlijk heeft u nooit geweten dat de Duinweg deze parel bevat. Aan de voet van de duinen, verscholen in het groen, vindt u deze woning. Voor de deur ligt haast een eigen bos. Groen is sowieso het thema van het perceel. Waar u zich ook in de tuin bevindt, overal ziet u groen. Bomen, struiken, borders en gras wisselen elkaar heel natuurlijk af. Bedenk daarbij dat u hier de zee kunt horen bruisen en u zult beseffen dat dit een uniek stukje Zeeland is.

WONEN
De woning zelf is gesitueerd aan de achterzijde van het perceel. Deze is in 1986 onder architectuur (Matthijs Zeelenberg) gebouwde villa heeft een lichte uitstraling. Ook hier is duidelijk dat de tuin een belangrijk onderdeel van het geheel is. Er is namelijk vanuit diverse plekken een mooi zicht op de tuin. De woonkamer is in combinatie met de eetkamer ruim bemeten. Blikvanger is de open haard. De schuifpui naar het terras is royaal. In een aparte ruimte bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en eveneens ruim bemeten. Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische bijkeuken en (wijn)kelder.

Vanuit de bijkeuken is de riante garage te bereiken. Deze is in totaal bijna 40m² groot en voorzien van een vliering. Nu een ideale ruimte voor de auto of voor een hobby. Echter mocht u de woning levensloopbestendig willen maken dan kan deze ruimte daar ook een prima mogelijkheid voor zijn. Verder is er op de begane grond nog een hal en toilet.

SLAPEN EN BADEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en beschikt over een balkon. De andere twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de achterzijde. Het hart van de verdieping wordt gevormd door de badkamer. Deze is ruim bemeten en voorzien van een ligbad, toilet, bidet, wastafelmeubel en toilet.

GROEN
De al eerder genoemde tuin is zeer gevarieerd. Deze wordt met liefde en aandacht onderhouden en dat is duidelijk terug te zien. Op diverse plekken zijn er verblijfplaatsen gecreëerd. Slingerpaadjes leiden door de hele tuin. In of juist uit de zon zitten is hier echt een keuze. Wij zijn van mening dat u voor een juist beeld de tuin echt met eigen ogen moet zien.

ALGEMEEN
-De woning is volledig geïsoleerd.
-De begane grond is voorzien van een fraaie marmeren vloer.
-De keuken en woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
-Ruimte voor een aantal auto’s op het eigen terrein.
-Oplevering in onderling overleg.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.
Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  Prijs op aanvraag
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1986
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  138 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1592 m²
 • Inhoud
  690 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.