Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Onruststraat 5

KAMPERLAND
Icon
103 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Welkom in uw droomhuis in Kamperland!
Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met garage en royale tuin is een heerlijk gezinshuis in deze gewilde buurt. Met een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, biedt deze woning alles wat u zoekt voor een ideale woonervaring.

Binnenkomend in de woning wordt u direct omarmd door een uitnodigende sfeer. De tuingerichte woonkamer, voorzien van een fijn serre, vormt het hart van het huis. Hier kunt u genieten van overvloedig daglicht en een directe connectie met de tuin. De open keuken aan de voorzijde is compleet en uitgerust met moderne inbouwapparatuur, waaronder een Quooker, vaatwasser, inductiefornuis, magnetron en koel/vriescombinatie. U heeft vanuit de keuken een vrij uitzicht op de voorgelegen straat.

Op de bovenverdieping wachten u maar liefst vier slaapkamers (3 op de eerste en één op de tweede verdieping). De recent gerenoveerde badkamer straalt luxe uit. De moderne voorzieningen in de badkamer dragen bij aan het comfortabele en hedendaagse karakter van de woning.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en dat is te zien aan de 22 zonnepanelen die op het dak prijken. Hierdoor geniet u niet alleen van een energiezuinige woning, maar ook van lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Parkeren is een zorgeloze aangelegenheid dankzij de beschikbaarheid van eigen terrein en de inpandige garage. Uw auto staat veilig en droog, klaar voor gebruik wanneer u wilt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Kamperland, is een dorp gelegen in het hart van Zeeland en omarmt de perfecte balans tussen rust en recreatie. Met zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer en nabij de Noordzee biedt het een paradijs voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers. De omliggende natuur nodigt uit tot wandel- en fietstochten, terwijl de nabijheid van de Noordzee zorgt voor ontspanning op de prachtige stranden. Of u nu van watersport, natuur of ontspanning houdt, Kamperland verwelkomt u met open armen.
Middelburg is gelegen op ongeveer 15 autominuten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1992
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  103 m²
 • Perceelsoppervlakte
  262 m²
 • Inhoud
  483 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.