Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 101

KORTGENE
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ontdek de perfecte gezinswoning in de Wilhelminastraat te Kortgene.

Deze ruime tussenwoning gelegen aan een rustig “doodlopend” gedeelte van de straat, biedt een fijne plek om thuis te komen.

Kortgene is gelegen op het eindeloos eiland Noord Beveland en biedt door zijn unieke ligging aan Het Veerse Meer naast sfeer, ook een uitstekend voorzieningenniveau, leuke eetgelegenheden, jachthaven, basisschool, enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Het Noordzee strand treft u op slechts 12 km afstand.

Via het paadje in de voortuin stapt u binnen in een ruime hal met meterkast, trapkast en toilet. De volledig vernieuwde ramen, deuren en kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie en een natuurlijke lichtinval in elke ruimte. De begane grond biedt een open woonkamer en een praktische keuken (inductie, close-in boiler, combi-oven, afzuigkap). Praktisch is de bijkeuken, met een wasmachine en drogeraansluiting en een toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Met drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, biedt deze woning genoeg ruimte voor het hele gezin. De badkamer heeft een fijne inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop met opstelplaats van de Intergas combiketel uit 2017.
Een vierde (slaap)kamer met dakkapel op de tweede verdieping biedt een uitstekende ruimte voor gasten of een thuiskantoor.

Tuin
Ontdek de ideale tuin op het zuiden, klaar om van te genieten zonder gedoe. Deze volledig betegelde buitenruimte biedt het beste van beide werelden: de warmte van de zon en een onderhoudsvrije levensstijl. Geen zorgen meer over maaien, snoeien of bewateren – je kunt gewoon achterover leunen en ontspannen.
De aanwezige berging biedt handige opslagruimte voor tuingereedschap, fietsen en meer. Met de vrije achterom heb je directe toegang tot je tuin.

Extra:
10 zonnepanelen
Waterontharder
elektrisch zonnescherm

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  151 m²
 • Inhoud
  404 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.