Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzichtTerug naar overzicht Scroll Scroll
143
Objecten
30.000
Zoekers in ons bestand
115.000
Aantal inwoners
12
Stranden

Huis kopen Walcheren

Zeeland is een steeds populairder deel van Nederland, als recreatie- maar zeker ook als woonbestemming. Weg van de hectiek van de Randstad sta je hier middenin het goede leven.

Veel mensen kiezen voor Walcheren vanwege de ideale mix van bruisende steden, pittoreske dorpen en prachtige natuur.

 

Woning kopen op Walcheren… iets voor jou?

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs Middelburg vertelt je meer over dit unieke stukje Zeeland zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Meer over WalcherenBekijk ons aanbod
Woning kopen Walcheren? 10 x ‘Ja, natuurlijk!’

Walcheren is een schiereiland in het westen van Zeeland. Dit veelzijdige gebied heeft ontzettend veel te bieden. Een woning kopen op Walcheren, ja of nee? Wij geven je 10 redenen waarom je deze vraag met ‘Ja, natuurlijk!’ kunt beantwoorden.

1. Huis kopen Walcheren, mooie dorpen en steden

In Walcheren vind je een mooie mix van bruisende steden en pittoreske dorpjes. De stoere havenstad Vlissingen bijvoorbeeld, de gezellige, historische stad Middelburg en de vele sfeervolle kerkdorpen en kustplaatsen zoals Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle en Zoutelande.

2. Huis kopen Walcheren vanwege gevarieerd woningaanbod

Met zo’n variatie in dorpen en steden, vind je in Walcheren ook een zeer gevarieerd woningaanbod. Van moderne villa’s aan het water tot knusse huisjes aan gezellige dorpspleintjes. En van weids gelegen landgoederen en woonboerderijen tot rijwoningen en appartementen in de bruisende stad. Het mooie is: waar je in Walcheren ook woont, je woont altijd dichtbij alle nodige voorzieningen.

3. Huis kopen Walcheren vanwege scholenaanbod

Voordat je besluit een woning te kopen in Walcheren, vind je het wellicht ook belangrijk om te weten welke scholen Walcheren rijk is. Dat zijn er aardig wat. Door het hele gebied vind je een rijk aanbod aan basis- en middelbare scholen. Na de middelbare school hoeven uw kinderen niet ver te reizen voor een vervolgopleiding. In Walcheren zijn twee mbo-scholen, een hbo-school (HZ University of Applied Sciences) en een universiteit (University College Roosevelt) gevestigd.

4. Huis kopen Walcheren vanwege grote bedrijvigheid

De volgende stap is een baan. Die zijn er in Walcheren volop. Je vindt er banen in tal van sectoren en op alle niveaus. Ga aan de slag in het mkb, de industrie, de logistiek, de horeca, de zorg, het onderwijs of in de recreatiebranche. Veel bedrijven en instellingen staan te springen om personeel.

5. Huis kopen Walcheren vanwege goede uitvalswegen

6. Hier een huis kopen vanwege het rijke verenigingsleven van Walcheren

Wanneer je een huis koopt in Walcheren, hoef je overigens niet ver te reizen om je te vermaken. Dit deel van Zeeland kent namelijk een grote diversiteit aan sport-, natuur-, cultuur en overige verenigingen. Goede kans dus dat je een vereniging vindt die past bij jouw interesses.

7. Strand en de recreatie in Walcheren

We zijn inmiddels aanbeland bij de zevende reden waarom een woning kopen in Walcheren een goed idee is. Velen zullen deze reden als eerste noemen: de uitgerekte stranden. Diverse stranden aan de Walcherse kust zijn al regelmatig tot schoonste strand van Nederland uitgeroepen. Behalve dat het hier heerlijk toeven is, kun je er ook genieten van enerverende watersportactiviteiten. Sterker nog, voor golf-, wind- en kitesurfers is de kust van Walcheren een waar paradijs. Varen kun je hier ook heerlijk, op zee, maar vooral ook op het Veerse Meer en vanaf daar via het Kanaal door Walcheren richting de Westerschelde. Overal kom je gezellige jachthavens met mooie plezierboten tegen en als je eens wat grover geschut wilt aanschouwen, ga je naar de boulevard van Vlissingen waar je grote zeeschepen op zeer korte afstand voorbij ziet varen. Wil je alles van grote afstand kunnen bekijken, dan is er nog het vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden van waaruit je prachtige vluchten over Walcheren kunt maken.

8. Vanuit je woning in Walcheren lekker shoppen & eten

Liever met de voetjes op de grond langs winkels struinen en op terrasjes plaatsnemen? In Walcheren heb je daarop volop mogelijkheden voor. Walcheren heeft een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en strandpaviljoens. Je vindt ze langs de kust, in de steden Middelburg en Vlissingen en verspreid over de vele gezellige dorpen aan de kust en in de polder.

9. Huis kopen Walcheren en genieten van kunst & cultuur

Ook kunst en cultuur kunnen redenen zijn waarom je graag in Walcheren wilt wonen. De mooie regio inspireert veel kunstenaars om prachtige werken te creëren en deze tentoon te stellen in hun ateliers. Daarnaast ligt de historie van de streek nog heel erg aan de oppervlakte. Zo zijn er in de historische stad Middelburg alleen al 1.200 Rijksmonumenten te vinden en is Walcheren rijk aan unieke historische iconen zoals de Lange Jan, het middeleeuws kasteel Westhove en het oudste zeefort van West-Europa: Fort Rammekens.

10. Woning kopen in de prachtige natuur van Walcheren

Tot slot, maar zeker niet als minst belangrijke reden om een woning in Walcheren te kopen, benoemen we nog de prachtige natuur van deze regio. Ook deze is weer heel divers. Van uitgestrekte stranden en duinlandschappen tot knusse bossen en eindeloze polders. Er zijn bovendien in Walcheren meerdere natuurgebieden te vinden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Woning verkopen

Heb je verkoopplannen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)

  Makelaarskantoor Walcheren

  Als bekend makelaarskantoor in Walcheren helpt Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs je graag jouw droomwoning in Walcheren te vinden. Neem eens contact met ons op. We kunnen je namelijk tips en adviezen geven en bovendien ook heel goed als aankoopmakelaar begeleiden in jouw zoektocht. Zo wordt jouw doel ‘Woning kopen Walcheren’ ineens een stuk eenvoudiger en relaxter.

  Woning verkopen

   

  Stille verkoop woningen in Walcheren

  Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs heeft regelmatig nieuw woningaanbod in Walcheren dat niet direct bij het grote publiek bekend wordt gemaakt, maar dat we discreet aanbieden binnen ons eigen netwerk. Stille verkoop, heet dat. Wil je een huis kopen in Walcheren? Geef dan je woonwensen aan ons door. Zodra er nieuw aanbod komt, ook in de stille verkoop, brengen wij je ervan op de hoogte. Zo zit je altijd dicht bij het vuur.

  Stille verkoop

   

  Waardebepaling woning Walcheren

  Overweeg je jouw woning in Walcheren te verkopen, maar ben je eerst benieuwd naar wat je woning op dit moment, in de huidige markt, waard is? Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs Middelburg komt graag bij je langs voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling. Deze waardebepaling kan jou helpen keuzes te maken en meer inzicht te krijgen in je financiële mogelijkheden na verkoop van jouw woning in Walcheren.

  Waardebepaling

   

  Woning taxatie Walcheren

  Heb je geen waardebepaling nodig, maar een officiële taxatie? Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs Middelburg verzorgt het graag voor je. Een woning taxatie Walcheren is voor ons gesneden koek aangezien we alle ins en outs van de woningmarkt in deze regio kennen. Onze deskundige taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI en stellen graag een officieel taxatierapport voor je op.

  Woning taxatie

  Aanbod in de buurt

  Benieuwd naar ons aanbod?

  Bekijk volledig aanbod Bekijk alles Icon
  Highlights

  Mooie plekken in deze buurt

  Icon