Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzichtTerug naar overzicht Scroll Scroll

De verkoop van Weids Zierikzee fase 2 is in volle gang! Binnenkort organiseren we kijkdagen op de bouwlocatie, we informeren u graag over alle mogelijkheden, woningtypen, meerwerk mogelijkheden én laten u graag de bouw zien ter plaatse.

Een groene buurt voor iedereen

Weids en landelijk wonen in een vrijstaande villa 

Hier woon je weids, in je stijlvolle villa, grenzend aan de polders en groene boomgaarden aan de rand van Zierikzee. Weids kent vier royale woningtypen, allemaal gesitueerd op ruime kavels. De hoogte kenmerkt het ontwerp van de villa’s: met drie volwaardige verdiepingen heb je hier alle ruimte je dromen te realiseren.

Aan de groene rand van Zierikzee woon je heerlijk landelijk en tegelijkertijd op loopafstand van het gezellige en historische centrum van de stad. Zierikzee, op het eiland Schouwen-Duiveland, is een monumentenstad met 12.000 inwoners. Belangrijke voorzieningen, diverse basisscholen, en een school voor voortgezet onderwijs, huisarts, ziekenhuis sportcentrum Laco en een gevarieerd winkelaanbod zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar vanuit de wijk. Dichtbij de uitvalsweg N59 ligt Weids bijzonder centraal op een afstand van 45 autominuten van Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Ontdek hoe heerlijk weids, groen een duurzaam je hier woont en hoe je al je (woon)wensen realiseert. De verkoop van fase 2 is inmiddels van start gegaan. Hier lees je alle informatie.

Welkom in Weids.

Weids Zierikzee

Weids en landelijk wonen in een vrijstaande villa.

Royale buitenruimte
met een perceel oppervlak van ca. 550 m² - 800 m²
29 royale woningen
4 verschillende type woningen met een woonoppervlak van ca. 150 m² - 191 m²
Duurzaam
Alle woningen zijn voorzien van energiezuinige installaties
Compleet
Complete woningen inclusief badkamer en sanitair
Onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je verkoopplannen?

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)