Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht
13
Objecten
33779
Inwoners

Over Schouwen Duiveland

Schouwen-Duiveland is een eiland met ongeveer 34.000 inwoners gelegen tussen het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en de Noordzee. Het is hier zeer rustig wonen al kan het in de zomermaanden gezellig druk zijn door de vele toeristen die naar Schouwen-Duiveland komen.

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar ons woningaanbod?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles

Wonen op Schouwen Duiveland

Met name de kop van Schouwen met plekken als Westenschouwen, Burgh-Haamstede en Renesse zijn zeer geliefd vanwege de mooie bossen en kilometers lange Noordzeestranden. Zierikzee kan gezien worden als de belangrijkste voorzieningenkern van het eiland. In deze sfeervolle monumentenstad zijn veel voorzieningen te vinden zoals diverse scholen, winkels, restaurants en een ziekenhuis. In de omliggende dorpjes is het heerlijk rustig wonen en door het geringe oppervlak van het eiland zijn alle belangrijke voorzieningen altijd goed aan te rijden.

Ook de Randstad en steden zoals Breda en Antwerpen zijn vanaf Schouwen-Duiveland gemakkelijk te bereiken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor het werken in de (Rand)stad en wonen op het prachtige Schouwen-Duiveland. Als u op zoek bent naar een rustige woonomgeving met een rijke natuur dan is Schouwen-Duiveland zeker het overwegen waard!

Highlights

Mooie plekken in deze buurt

Verkopen woning

Heb je verkoopplannen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)