Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzichtTerug naar overzicht Scroll Scroll
45
Objecten

Over de stad Goes

De stad Goes biedt haar inwoners een groene, rustige woonomgeving met volwaardige stedelijke voorzieningen. Vanuit de stad ben je snel op het weidse platteland of op het water.

Op zonnige dagen heb je hier het gevoel dat je vakantie viert in je eigen woonplaats. Goes is bovendien heel centraal gelegen; vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen of aan het strand.

In het stadscentrum van Goes vind je een gezellig winkelgebied in een historisch decor van schitterende, monumentale panden. De winkels vormen een mooie mix van ketens en zelfstandige ondernemers, met meer modemerken in het hogere segment dan elke andere stad in de wijde omgeving. Zeker op zo’n compacte locatie, met alles op loopafstand. 

 

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk volledig aanbod Bekijk alles Icon

Wonen in Goes

De stad Goes biedt haar inwoners een gevarieerde woonomgeving, met woonruimte in de historische binnenstad, in de gezellige jaren-30 straten net buiten het centrum in de Bloemenwijk, in de verschillende moderne en rustige nieuwbouwwijken waaronder het waterrijke en exclusieve Goese Meer, de rustige woonwijk Noordhoek nabij de Hollandse Hoeve, de duurzame wijk Ouverture, de nieuwbouwwijk Mannee, de twee waterrijke stadse woonwijken het Goese Diep en de Westerschans en het karakteristieke en landelijke Aria. Liever wonen op steenworp afstand van de Zuid-Bevelandse polders? Dan biedt één van de zes mooie dorpen die de gemeente Goes rijk is wellicht alle mogelijkheden.

 

Dorpskernen binnen de gemeente Goes:

Highlights

Mooie plekken in deze buurt

Icon
Woning verkopen

Heb je verkoopplannen?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)