Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Weststraat 29

KORTGENE
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een fijne hoeklocatie in een rustige straat in Kortgene biedt BOOT makelaars een royale en keurig verzorgde 2^1 kapwoning met garage en grote zonnige tuin te koop aan.

Het geheel bestaat uit 3 percelen met een totaal van 578 m² eigen grond. Perceel F 2743 met daarop de garage en ruime oprit is te bereiken via de achterkant van het hoofdperceel, en is als een L-vorm aan het hoofdperceel verbonden.

Kortgene is gelegen op Noord-Beveland met de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde, is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

De indeling is als volgt: via de keurig aangelegde voortuin bereikt u de overdekte entree.

U komt binnen in de hal met meterkast, garderobe en toilet.

De woonkamer is ruim en lekker licht en voorzien elektrische haard en een trapkast. Tevens biedt de woonkamer u een goed contact met de tuin en een leuk zicht in het verlengde van de straat.

Verder vind u er een open keuken met eenvoudige inbouwkeuken voorzien van een inductiekooktoestel, oven, afzuigkap en koelkast. In het verlengde van de keuken is een praktische bijkeuken met een deur richting de tuin.

Op de 1e verdieping is een overloop, ruime badkamer met bad, toilet en wastafel. Verder 3 mooie slaapkamers en een vaste trap naar de 2e verdieping.

De 2e verdieping bestaat uit een open ruimte met veel opbergmogelijkheden en de c.v. ketel opstelling. Deze verdieping is uitermate geschikt als thuiswerkplek of 4e slaapkamer.

De garage is voorzien van water en elektra, een bergzolder en openslaande deuren (zowel aan voorzijde als aan de achterzijde).

De achtertuin is een waar paradijs voor mensen met ”groene” vingers en is ruim en besloten. Bovendien beschikt de woning over een garage en een ruime oprit, waardoor voldoende parkeergelegenheid en opslagruimte beschikbaar is.

Algemeen:
Bouwjaar 1991.
Er zijn betonnen (verdiepings)vloeren toegepast.
Sanitair en keuken zijn naar huidige maatstaven gedateerd te noemen.
6 zonnepanelen.

Kortom: Een heel fijn, ruim huis met tuin en garage, op een aantrekkelijke plek in een leuk dorp.

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1991
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  578 m²
 • Inhoud
  341 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.