Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Sophiastraat 2

KAMPERLAND
98 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime 2^1 kapwoning op een aantrekkelijke locatie in een nette, rustige woonbuurt van het Noord-Bevelandse dorp Kamperland.

Kamperland is een geweldige plek om te wonen, met de prachtige Zeeuwse kust en het Veerse Meer in de buurt. Watersportliefhebbers zullen hier zeker hun hart ophalen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Deze woning is degelijk gebouwd met goede materialen en goed geïsoleerd. De indeling is als volgt: bij aankomst parkeert u er gemakkelijk in de straat of op eigen terrein of in de garage. U komt binnen in een de hal met een meterkast, toilet en trapopgang met trapkast.

Via de hal bereikt u de woonkamer. Wat hier meteen opvalt is de fraaie ruimte doordat aan de achterzijde een riante aanbouw is geplaatst. De aanbouw is voorzien van elektrische radiatoren, een pellet kachel en schuifpui. De keuken is uitgerust met 4 pits gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Tussen de keuken en de aanbouw is een gezellige eethoek en een praktische werk/studeerhoek.

Op de 1e verdieping is de overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Aan de voorzijde is een ruimere slaapkamer voorzien van een vaste kast en een fonteintje. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning waarvan 1 toegang heeft tot een balkon. De badkamer is uitgerust met een met douche, wastafel en een toilet.

Een vlizotrap brengt u op de 2e verdieping. Hier is stahoogte en heel veel (berg)ruimte. Eventueel bestaat de mogelijkheid om er meerde (slaap)kamers te realiseren.

Tuin
De tuin is netjes bestraat en aan beide zijden voorzien van een fijne groene haag. Er zijn meerdere gezellige zithoekjes gecreëerd. Via de tuin is er directe toegang tot de garage. Ook is er naast de overkapping een stenen berging aanwezig.

Algemeen:
Centrale verwarming d.m.v. radiatoren en Vaillant combiketel.
Muur-vloer- en dakisolatie alsmede overal dubbel glas.
Parkeren op eigen terrein op de oprit of gratis in de staat.
Voorzien van 16 zonnepanelen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceelsoppervlakte
  279 m²
 • Inhoud
  399 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.