Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Pelgrimstraat 37

VROUWENPOLDER
114 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een heerlijke en rustige plek in het gewilde dorp Vrouwenpolder gelegen ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging en vrije achterom. Vrouwenpolder is een fijne kustplaats met vele voorzieningen zoals een basisschool, een diversiteit aan winkels waaronder een supermarkt en diverse gezellige horecagelegenheden. De ligging van het dorp is ook perfect! Zo zijn het Noordzeestrand, het Veerse Meer en ook de uitvalswegen richting de Randstad en de steden Middelburg en Vlissingen op korte afstand, kortom….een heerlijke plek om te wonen.

Indeling:

begane grond:
Entree, hal met meterkast, gang met toilet, trapkast en trapopgang naar eerste verdieping, ruime en lichte woonkamer van circa 28 m², aparte keuken voorzien van een eenvoudig recht keukenblok met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de de op het noordwesten gelegen achtertuin te bereiken en hier bevindt zich nog een vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar tweede verdieping, drie fijne slaapkamers waarvan twee met vaste kasten en één met wastafel. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel en hier is ook de wasmachine-aansluiting.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel (Vaillant uit 2003), vierde slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen:
– Geheel voorzien van isolerende beglazing,
– Voortuin,
– Achtertuin op het Noordwesten,
– Gelegen op een perceel van 150 m²,
– 4 fijne slaapkamers.

Is uw interesse voor deze ruime tussenwoning gewekt? Wij verzorgen graag een rondleiding door deze tussenwoning. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, eventueel aanwezig asbest en een niet-zelfbewoningsclausule. Tevens is er sprake van een projectnotaris waar de levering dient plaats te vinden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1967
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  375 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.