Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oostsingel 40

GOES
82 m²
kamers
€ 224.950,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie aan de Oostsingel te Goes bieden wij deze sfeervolle eengezinswoning (met kleine garage) te koop aan. Deze aangename woning heeft een woonoppervlak van circa 80 m² en is gelegen op een perceel van 121 m². De voorzijde is gelegen aan een kleine parkeerplaats met daar tegenover de directe toegang tot het bruisende stadscentrum.
Alle voorzieningen zoals bakker, slager, de Goese markt etc. zijn gelegen op zeer korte wandelafstand.

De woning is eenvoudig van uitvoering en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, badkamer, garage met ontsluiting naar de Heernisseweg en een prettige tuin.

Binnen het bestemmingsplan van de gemeente Goes is het toegestaan het object te gebruiken voor wonen, detailhandel en maatschappelijke doeleinden.

De indeling van dit fijne woonhuis is als volgt:

Begane grond: entree met trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot woonkamer. De woonkamer is sfeervol en staat direct in verbinding met de woonkeuken aan de achterzijde. Aan de achterzijde is in het verleden een uitbouw gerealiseerd. De badkamer is hier eveneens gesitueerd en voorzien van douche en wastafel, alsmede het separate toilet.

Verdieping: overloop met toegang tot een drietal slaapkamers: twee hiervan zijn gesitueerd aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een ruime berging.

De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en voorzien van een kleine garage.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1920;
– Inhoud ca. 295 m³;
– Woonoppervlakte ca. 82 m²;
– Perceel oppervlakte 121 m² eigen grond;
– Verwarming door middel van c.v.-ketel van het merk Intergas;
– Oplevering in overleg (desgewenst snel).

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom. De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond hierdoor zal er tevens een niet bewoningsclausule, alsmede een asbest- en oudersclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 224.950,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  82 m²
 • Perceelsoppervlakte
  121 m²
 • Inhoud
  295 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.