Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Middenbank 13

ZIERIKZEE
Icon
101 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

In één van de meest kindvriendelijke woonwijken van Zierikzee mogen wij u deze interessante tussenwoning met vier slaapkamers aanbieden. Deze wijk ligt aan de rand van Zierikzee op steenworp afstand van natuurgebied ‘Plan Tureluur’. Verder zijn de winkels, scholen en binnenstad op fietsafstand gelegen. Qua locatie absoluut één van de mooiste stekken van heel Zierikzee!

Deze tussenwoning beschikt over vier slaapkamers waarvan drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Deze woning is voorzien van een moderne badkamer en toilet. De keuken is eenvoudig en kan naar wens gemoderniseerd worden. De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 101 m². De inhoud is ca. 352 m³.

Het totale perceel meet een oppervlakte van 155 m² eigen grond. Aan de voorzijde is ook voldoende ruimte om uw auto op eigen terrein te parkeren. Ook is de voortuin voorzien van een vrijstaande stenen berging. De achtertuin inclusief achterom (ca. 12,5 x 5,3 meter) en grenst aan een speelveld waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Deze woning is gelegen in de reeds benoemde kindvriendelijke woonwijk Poortambacht, met diverse speelveldjes en goede parkeervoorzieningen. Op korte afstand zijn voorzieningen als winkels, scholen en tennisbanen gelegen. Op fietsafstand bevindt zich het gezellige monumentale centrum van Zierikzee evenals de strandjes aan de Oosterschelde. Op ca. 200 meter afstand loopt u zo het uitgestrekte natuurgebied “Plan Tureluur” in waar u heerlijk kan wandelen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars.
U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Rustige ligging nabij Plan Tureluur;
– Woonoppervlakte ca. 101 m², externe bergruimte 5 m² inhoud ca. 352 m³;
– Voorzien van 4 slaapkamers;
– Voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie;
– Tevens is de woning grotendeels voorzien van dubbelglas ex. voordeur;
– De woning beschikt over een HR Combiketel uit 2014;
– Voorzien van 6 zonnepanelen;
– Achtertuin ca. 12,5 x 5,3 meter;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling
Begane grond: binnenkomst in de hal met meterkast. Voorts de deur naar de woonkamer welke tuingericht is. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is eenvoudig. Tussen de woonkamer en de keuken vindt u de trapopgang, achter een afgesloten deur, naar de eerste etage waar tevens ook het toilet is gesitueerd.
Eerste verdieping: overloop en drie slaapkamers. Verder een badkamer welke voorzien is van een wastafel, inloopdouche en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met CV-opstelling en een vierde slaapkamer.

Omgeving
De woonwijk Poortambacht
Poortambacht kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de vele voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek en scholen. Ook de afstand tot de haven en de Oosterschelde met de diverse strandjes is gering en is door de bewoners dan ook een veel bezochte locatie. De directe ligging van de wijk en het naastgelegen wandelpad aan Plan Tureluur maakt deze wijk mede zo mooi.

Plan Tureluur
Plan Tureluur is één groot vogelparadijs en vormt één geheel met de voedselrijke zandplaten en slikken in de Oosterschelde. In Plan Tureluur komen duizenden kustvogels voor. Ook landinwaarts, in de inlagen, zijn veel verschillende vogelsoorten te vinden. Bij laagwater zoeken de vogels eten op de slikken en platen in de Oosterschelde. Bij hoogwater vliegen ze naar het achtergelegen natuurgebied om veilig achter de dijk te “overtijen”. Vogels genoeg dus, soms zijn er zelfs wel duizenden(!) te zien. Het natuurgebied is onderdeel van Nationaal Park Oosterschelde en heeft een beschermde status. Een mooi uitzicht is gegarandeerd!

Zierikzee
Eén van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Een sfeervolle historische kern met vele monumenten en de haven. Zierikzee is de grootste kern van Schouwen-Duiveland (circa 11.000 inwoners) en vervult voor het eiland een centrumfunctie. Zierikzee heeft een compleet aanbod van voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn. Naast diverse sportvoorzieningen en een ruim aanbod aan scholen en winkels bevinden het gemeentehuis, politiebureau, maatschappelijk werk en de polikliniek zich in Zierikzee. Ook voor forensen is Zierikzee een ideale woonplaats: wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad blijken een ideale combinatie te zijn. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1981
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  101 m²
 • Perceelsoppervlakte
  155 m²
 • Inhoud
  352 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zierikzee?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.