Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Meestoof 152

MIDDELBURG
180 m²
kamers
€ 699.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelegen op een toplocatie aan de fraaie Meestoof in het geliefde appartementengebouw ‘De Compagnie’ aan het Kanaal door Walcheren met panoramisch uitzicht over het vaarwater en op loopafstand van het historische centrum, de jachthaven en het NS-station, bevindt zich dit comfortabele en riante (circa 180 m²) 4-kamer appartement (voorheen 5-kamer appartement) met zeer ruime woonkamer, woonkeuken, drie mooie slaapkamers, twee badkamers en twee balkons. In de onderbouw bevindt zich nog een privé-parkeerplaats en eigen berging. Vanuit het appartement en het zonnige balkon aan de achterzijde is er een heerlijk uitzicht over het Kanaal door Walcheren. Een bezichtiging in dit unieke, ruime appartement is echt de moeite waard!

Indeling:

Begane grond:
Middels een centrale entree komt men in de hal met het trappenhuis en de lift naar de parkeerkelder met berging en parkeerplaats dan wel naar de verdieping waar men het appartement binnen komt.

Indeling appartement:
Entree met hal en meterkast, ruime garderobe met grote spiegel en inpandige kast. Aan de kanaalzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan één toegang geeft tot het op het zuiden gelegen balkon en deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en twee wastafels. Vanuit de hal is nog de tweede badkamer te bereiken en deze badkamer heeft een inloopdouche en een wastafel. Aan de stadszijde bevindt zich nog een ruime slaapkamer (voorheen twee slaapkamers) en vanuit hier heeft men een fraai uitzicht over de skyline van Middelburg. De woonkamer is met recht riant te noemen en biedt ook, middels een schuifpui, toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. Aan de stadszijde gaat de woonkamer over in de half open keuken en deze keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4 pits gaskomfoor en afzuigkap. De ruime inpandige berging is te bereiken vanuit de hal en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Souterrain:
In de onderbouw bevindt zich de eigen parkeerplaats en eigen berging.

Algemeen:
– Verwarming middels een Remeha combiketel uit 2007,
– 2 balkons,
– Berging en parkeerplaats in souterrain,
– Woonoppervlakte circa 180 m²,
– Fraai uitzicht over het eiland en de skyline van Middelburg,
– 2 badkamers.

Om een goede indruk van dit fraaie en riante appartement te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 699.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  180 m²
 • Inhoud
  465 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Laurens Stommesweg 35
MIDDELBURG
€ 695.000,- k.k.
158 m²
5 kamers
Beschikbaar
Breedmede 34
MIDDELBURG
€ 229.000,- k.k.
115 m²
5 kamers
Beschikbaar
Euromarkt 36
MIDDELBURG
€ 265.000,- k.k.
95 m²
4 kamers
Beschikbaar
Korendijk 10
MIDDELBURG
€ 465.000,- k.k.
120 m²
4 kamers
Beschikbaar
Touwbaan 4
MIDDELBURG
€ 399.000,- k.k.
112 m²
3 kamers
Beschikbaar
Leeuwerikstraat 12
MIDDELBURG
€ 199.900,- k.k.
66 m²
4 kamers
Beschikbaar
Johan van Reigersbergstraat 223
MIDDELBURG
€ 350.000,- k.k.
113 m²
4 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.