Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Julianastraat 38

WISSENKERKE
Icon
176 m²
Icon
kamers
€ 425.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland; Noord-Beveland; Wissenkerke. De Driesprong is te koop: een vrijstaande levensloopbestendige woning (semi-bungalow) met multi-funcionele ruimte, op een ruim perceel met flinke tuin, berging en veranda.

Deze woning is geschikt voor een buitengewoon grote doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan levensloopbestendig wonen, mantelzorg, een atelier, B&B, maar daarnaast is het ook gewoon een heerlijk huis voor een gezin.

Deze fantastische woning is gelegen in Zeeland, in het dorp Wissenkerke. Wissenkerke vormt het bestuurlijk centrum van Noord-Beveland, waar het gemeentebestuur zetelt in een fraai gemeentehuis aan de Voorstraat. Noord-Beveland is een voormalig eiland waarvan de geschiedenis geschreven is door water. Fraaie dijken en kupen (inlagen) zijn er dan ook karakteristiek voor het landschap. Het dorp telt ruim 1190 inwoners en is strategisch en rustig gelegen in de driehoek Nationaal Park Oosterschelde, het immense Veerse Meer en de Noordzee met zijn fraaie stranden.

De Julianastraat ligt in de kern van het dorp. Het voorzieningen peil is er meer dan voldoende voor de normale levensbehoeften met o.a. een supermarkt, restaurant en kapper. Daarbij is er ook een (groene) basisschool, een kinderdagverblijf, een zwembad, sporthal, een actieve dorpsraad en oranjevereniging. Middelburg, Goes en Zierikzee, met hun ruime winkelbestand en uitgebreide onderwijsmogelijkheden, zijn in 20 auto-minuten bereikbaar. Rotterdam en Antwerpen zijn eveneens goed bereikbaar. Hier te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

De indeling is als volgt: u parkeert op de ruim aangelegde oprit (met twee auto’s) of gratis in een van de daarvoor bestemde insteekhaventjes verderop in de straat.

Vervolgens komt u via de voortuin binnen in een ruime hal met meterkast en royaal toilet met badmeubel. Hier bevindt zich tevens de verdeler van de vloerverwarming.

Rechts van de hal is de voormalige inpandige garage. Deze garage is geïsoleerd en verbouwd tot een prettige slaapkamer, voorzien Velux dakvensters en met aangrenzende badkamer met mechanische ventilatie. Deze badkamer kan ook als bijkeuken worden gebruikt, door middel van aparte aansluiting en afvoer voor wasmachine, droger, en toilet. Zowel de slaapkamer als de badkamer heeft een eigen buitendeur, waardoor er een doorloop van de voortuin naar de achtertuin mogelijk is.

De gezellige, lichte woonkamer in L-vorm is voorzien van een keramische tegelvloer met vloerverwarming die een mooi contrast vormt met de gestucte wanden en het met hout afgewerkte plafond. Een lange tafel met zeker zes stoelen kan hier gemakkelijk staan. In de voet van de L aan de achterzijde is een fijne zithoek. De deur rechtstreeks naar de tuin voegt hier nog een extra dimensie toe aan het woongenot.

De open keuken aan de voorzijde heeft een hoekopstelling en is voorzien van vaatwasser, oven met magnetron functie, inductiekookplaat, afzuigkap en koel-vries combinatie. Leuke bijkomstigheid is dat u vanachter het aanrecht vrij uitzicht hebt in het tegenoverliggende straatje.

Heel prettig is dat de multi-functionele ruimte (aangebouwd in 2010) direct vanuit de woonkamer toegankelijk is. Deze flinke ruimte is momenteel ingedeeld als grote slaapkamer, studiehoek en badkamer. De badkamer met mechanische ventilatie bevat een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en extra aansluiting voor witgoed. De multi-functionele ruimte beschikt tevens over een separate buitendeur (aparte entree), waardoor er mogelijkheden te over zijn.
Via een vlizotrap is een riante zolderberging bereikbaar. Hier kunt u, zeker weten, al uw spullen kwijt.

Op de verdieping (die bereikbaar is met een goed beloopbare trap vanuit de hal) is een overloop met toegang tot een aparte c.v.-ruimte en drie mooie slaapkamers. Er is een slaapkamer met een dakkapel en twee slaapkamers hebben een vaste opbergruimte. Daarnaast is er een eenvoudige, maar nette badkamer met douche, wastafel, toilet en Velux dakraam. Alle slaapkamers zijn voorzien van een doorgelegde laminaatvloer, draairamen en ventilatieroosters.

Naast het huis is ruimte genoeg om op eigen terrein twee auto’s te parkeren. Hier is ook een tuinschuur gebouwd (2023) met daarachter een fijne veranda waar het heerlijk vertoeven is en u kunt genieten van de tuin.

De plezierige achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd, dus heeft u tot in de avond zon. Daarbij een groot terras, zon- en schaduwplekken, een grasveld, beplanting, bomen, tuinverlichting en twee watervoorzieningen die het ideaalplaatje compleet maken. De voortuin is ruim en groen, waar u in de ochtendzon een kopje koffie kunt drinken.

Algemeen:
Bouwjaar 1971. In 2010 verbouwd en uitgebouwd en in 2021 flink aangepast naar de huidige indeling en comfort. Er is een uitgebreide, recente bouwtekening van de architect beschikbaar.
C.V. ketel Vaillant Ecotec plus 2021 (voorbereid op de toekomst).
Vloerverwarming in woonkamer en hal.
Hoek keuken 2021.
2 slaapkamers op de begane grond.
3 badkamers en royaal toilet.
Ramen/kozijnen van hout en volledig dubbel glas.
Meterkast met 18 groepen.
Energielabel C.

Kortom: een heerlijk huis, met vele extra mogelijkheden, direct instapklaar, veel ruimte en een fijne tuin op een aantrekkelijk plekje.

Staat u met uw levensfase op een “Driesprong”? Hier is het huis, zet u de stap?

De makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom
en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 425.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  176 m²
 • Perceelsoppervlakte
  560 m²
 • Inhoud
  644 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wissenkerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.