Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Korte St. Janstraat 17

ZIERIKZEE
130 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een ruime en instapklare woning in de binnenstad van Zierikzee? Wij mogen u hier aanbieden deze geheel verbouwde woning. Deze woning is in 2016 met zorg verbouwd tot een instapklare woning met veel luxe. Zo is de gehele begane grond (m.u.v. bijkeuken en het toilet) voorzien van vloerverwarming en kunnen we spreken van een zeer luxe keuken en badkamer. De riante badkamer is voorzien van een sauna, urinoir, toilet, wastafel en inloopdouche.

Deze woning met stadstuin kenmerkt zich mede door het forse volume met een inhoud van ca. 450 m3 en een vloeroppervlakte van 130 m2! Dit komt zowel door de diepte van het pand, ca. 20 meter, alsmede door de mansarde kap die toegepast is. Dit geeft ook op de verdieping veel ruimte. Zowel de vertrekken op de begane grond als op de verdieping zijn ruim. In de aanbouw is een praktische bijkeuken met de witgoed aansluitingen en een luxe wellness toilet met apart urinoir geplaatst.

Tevens heeft het geheel de bestemming Centrumfunctie wat inhoudt dat het object voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Winkel, woning, kantoor, atelier al dan niet in combinatie met wonen.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
– Oplevering in onderling overleg, iets langere termijn gewenst.
– De woning wordt verwarmd door middel van een HR-combi ketel van het bouwjaar 2016.
– 11 zonnepanelen in de koopprijs inbegrepen.
– Zeer lage energiekosten van slechts € 81,– per maand!
– Vloer-, dak en glasisolatie aanwezig
– Woonoppervlakte circa 130 m2!
– Waterontharder aanwezig ter overname
– Drie slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde toegankelijk is via de hoofdslaapkamer.
– De tuin is besloten met een ligging op het zuidoosten. Zonrijke tuin doordat er achter de woning geen bebouwing is gerealiseerd.

Indeling
Entree, voorportaal met vaste kasten en meterkast. Via de tussenpui komt u in de woonkamer. Achter de woonkamer is de woonkeuken gesitueerd met een luxe keuken voorzien van cooker, (stoom)oven, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Via de keuken is de aanbouw toegankelijk. Hier vindt u de bijkeuken en het wellness toilet. Toegang tot de tuin via de bijkeuken.

Eerste verdieping; via de vaste trap in de woonkamer komt u op de eerste verdieping waar u rechtdoor de badkamer in loopt. Tevens is via de overloop een vaste inloopkast toegankelijk en de twee slaapkamers die achter elkaar gelegen zijn. De grootste slaapkamer beschikt over een vaste airconditioning. De cv-opstelling is toegankelijk via de slaapkamer aan de voorzijde van het pand. Als u teruggaat naar de overloop is via een vaste trap een ruimte toegankelijk boven de badkamer. Let op: deze ruimte is de derde slaapkamer i.p.v. ‘berging’ zoals op de plattegronden aangegeven staat.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  110 m²
 • Inhoud
  452 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.