Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Havelaarstraat 47

COLIJNSPLAAT
54 m²
kamers
€ 164.950,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wonen op een leuke en betaalbare locatie midden in het dorp Colijnsplaat.

BOOT makelaars is hier gestart met de verkoop van deze leuke tussenwoning. Dit fijne huis(je) is een goed alternatief voor een appartement alleen dan zonder de kosten van een VVE! Door de fijne indeling is alles aanwezig wat je nodig hebt en doet het ook zeker ruimer aanvoelen! Het ruime dakterras maakt van deze woning echt een fijn totaalplaatje.

Colijnsplaat:
Op het Eindeloos (voormalig) Eiland Noord Beveland is het goed wonen. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee strand) en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier dan ook de gewoonste zaak van de wereld. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.
Tevens is op loopafstand een supermarkt, tal van leuke horeca gelegenheden en een warme bakker te vinden.

Indeling:
Je komt via de hal de woonkamer binnen. Deze gezellige ruimte laat zich kenmerken door het authentieke balkenplafond en het vele licht door het grote kozijn. Achterin deze ruimte is een aanbouw geplaatst waar de open keuken is geplaatst.
Deze beschikt over een 4pits-gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Door de geplaatste lichtkoepel is ook in deze ruimte daglicht. Verder is er een bijkeuken aanwezig, waar de opstelplaats voor de wasmachine is. Via het portaaltje bereik je de badkamer en de toegang tot de verdieping. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en een douche. Ook is hier een (2e) lichtkoepel geplaatst.

Verdieping
De voormalige 2 slaapkamers zijn veranderd in een open ruimte. Nu is de verdieping een ruime slaapkamer en is er in de dakkapel een fijne werkplek gecreëerd. De werkplek kijkt heerlijk uit over de Oost Kerkstraat. Via een opstapje kom je bij het leukste plekje: het ruime dakterras. Groene vingers zijn dus niet nodig, al is er als je wil genoeg ruimte dit gezellig aan te kleden met bloemen en planten.

Deze woning is uitsluitend te gebruiken als permanente bewoning.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen je graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.
BOOT makelaars neemt zowel een ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 164.950,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  54 m²
 • Perceelsoppervlakte
  45 m²
 • Inhoud
  170 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Deltastraat 17
COLIJNSPLAAT
€ 155.000,- k.k.
94 m²
4 kamers
Beschikbaar
Ringweg 68
COLIJNSPLAAT
€ 255.000,- k.k.
83 m²
2 kamers
Beschikbaar
Havelaarstraat 3
COLIJNSPLAAT
€ 269.000,- k.k.
79 m²
4 kamers
Beschikbaar
Irenestraat 52
COLIJNSPLAAT
€ 215.000,- k.k.
92 m²
3 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.