Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Duindoornweg 1

BURGH-HAAMSTEDE
87 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Weer zo’n mooie verkoopopdracht in Nieuw-Haamstede. Wij mogen u aanbieden deze karakteristieke woning voorzien van een grote vrijstaande garage met een extra overnachtingsmogelijkheid bestaande uit één slaapkamer met badkamer en eigen verwarmingsbron. Dit alles op slechts 470 meter van de strandopgang Het Verklikkerpad. Een schitterende opgang met glooiende duinen tot aan het Noordzeestrand!

Deze voormalige geschenkwoning is gelegen op een ruim bemeten perceel van 1.160 m² eigen grond. Een bijkomend pluspunt is dat er een brede gemeentelijke groenstrook aanwezig is tussen de Badweg en het perceel wat de privacy en de natuurbeleving extra bijzonder maakt. Deze woning verkeert in een goede staat van onderhoud en is de laatste jaren vakkundig verbouwd tot een heerlijke recreatie/woonstek. Deze woning kan zowel als permanent verblijf gebruikt worden en als tweede woning, recreatieverblijf eigen gebruik. Commerciële verhuur is niet toegestaan.

Het woonoppervlak bedraagt ca. 87 m² wat als wat kleiner betiteld kan worden, maar de logische indeling én de aanwezigheid van de extra logeerruimte in de schuur/garage maken het tot een interessant geheel. De woonkamer met haard is een sfeervolle ruimte. Aangrenzend de woonkeuken met een op maat gemaakte keukenopstelling en fraai zicht op de diepe tuin. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine en tweede toilet.

Als u een instapklare woning zoekt en de locatie ertoe doet, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom! Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Erik de Bruine van ons kantoor.

Algemeen:
– Twee strandopgangen op zeer korte afstand;
– Woonoppervlakte 87 m², externe bergruimte ca. 39 m²;
– Aantal slaapkamers: drie op de verdieping, één in de schuur/garage;
– Voorzien van twee badkamers: één in de woning, één in de schuur/garage;
– Algemeen kunnen we stellen dat de woning in een goede staat van onderhoud verkeert;
– De woning is in 2020 voorzien van 8 zonnepanelen;
– Voorzien van vloerisolatie en dubbelglas, exclusief raam voordeur;
– Voorzien van eigen waterbron met geautomatiseerde besproeiingsinstallatie;
– De woning kan zowel permanent als tweede woning worden aangekocht;
– Deze woning mag niet verhuurd worden voor recreatieve doeleinden;
– Oplevering: in onderling overleg.
– Deze woning wordt in collegiale verkoop gedaan met In Zeeland Makelaardij.

Indeling:
Begane grond:
Entree, toilet, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, kelder/meterkast met CV-opstelling. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkeuken met uitzicht op de tuin welke te bereiken is via de openslaande deuren. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel- en vrieskast. Vanuit de keuken volgt de toegang tot de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De keuken en de woonkamer worden gescheiden door middel van een sfeervolle haard.

Verdieping:
Overloop met inbouwkasten, drie slaapkamers en een badkamer welke is voorzien van een wastafel met meubel, douchecabine en tweede toilet.

Burgh-Haamstede / Nieuw-Haamstede:
Burgh-Haamstede is niet voor niets één van de meest geliefde woonlocaties van Zeeland. Omgeven door een schitterende natuur en natuurlijk de welbekende Noorzeestranden. Op korte afstand van de woning liggen ‘De Vroongronden’, een schitterend natuurgebied tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Een open, glooiend gebied met vele vogels en waar u regelmatig reeën en damherten kunt spotten. Om het gebied open te houden laat Natuurmonumenten hier Shetlanderpony’s grazen. Het dorp kent een goed voorzieningenniveau.

Nieuw-Haamstede is het meest westelijke én mooiste deel van het eiland Schouwen-Duiveland. Een bijzonder mooi gebied wat bekend staat om haar rust, natuurschoon met zeer brede duinopgangen aan de Noordzee. De stranden hier worden vaak aangemerkt als de mooiste stranden van Zeeland. Verder bevindt zich hier een uitgestrekt duinlandschap met meerdere lange strandopgangen met prachtige flora en fauna. Het gehele gebied rondom Nieuw-Haamstede is aangemerkt als Natura 2000 gebied. Met andere woorden: u bent verzekerd van het voortbestaan van de prachtige natuur. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel ‘de Kroon van Zeeland’ genoemd. Verderop gaat dit gebied over in het grootste bos van Zeeland “de Domeinen” waar u heerlijk kunt wandelen of mountainbiken.

Verder heeft Burgh-Haamstede een uitstekend voorzieningenniveau en ligt het binnen een uur rijden vanaf Rotterdam en Antwerpen. Zierikzee is in een kwartier aan te rijden en heeft een sterke regiofunctie met al haar voorzieningen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1953
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1160 m²
 • Inhoud
  324 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Burgh-haamstede?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.