Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Beukenlaan 8

MIDDELBURG
166 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke woning met een zee aan ruimte dan moet u zeker komen kijken bij de Beukenlaan 8 in Middelburg (166 m² woonoppervlak!). De woning is de afgelopen jaren perfect onderhouden en mede vanwege de diverse extra’s zoals een kelder en een tot werkruimte omgebouwde garage biedt deze woning ook diverse gebruiksmogelijkheden! Hierbij valt onder meer te denken aan bijvoorbeeld kantoor aan huis, praktijkruimte aan huis of wellicht het realiseren van een slaapkamer en een badkamer, kortom mogelijkheden te over! Ook aan verduurzaming is gedacht, zo beschikt deze woning onder meer over 12 zonnepanelen en heeft de woning energielabel A!

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met trapopgang naar eerste verdieping, meterkast en toilet met hangcloset en fonteintje, royale en lichte woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte. De half open keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een 5 pits gaskomfoor, afzuigkap, oven, en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is, middels een schuifpui, het overdekte terras en de achtertuin bereikbaar. Via de deur in de keuken zijn de twee werkkamers, de kelder en wasruimte bereikbaar. In de wasruimte bevinden zich de witgoedaansluitingen en hier is nog een douche gerealiseerd en ook vanuit deze ruimte is de achtertuin bereikbaar.

Kelder:
De kelder heeft een oppervlakte van circa 16 m² en voorzien van inbouwspots en is voor meerdere doeleinden geschikt.

Eerste verdieping:
Overloop met luik naar de zolder, vier ruime slaapkamers van respectievelijk 7, 10, 12 en 17 m², luxe badkamer welke is voorzien van een ligbad, hangcloset, wastafel met meubel en inbouwspots. De gehele verdieping is voorzien van een pvc vloer.

Zolder:
Via een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Tuin:
De tuin is in 2019 nieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk. De aangebouwde veranda/serre is opgetrokken uit Douglashout en voorzien van een fraaie houtcomposiet vloer. Achter in de tuin staat een grote overkapping waar je heerlijk kan genieten van de mooie zomeravonden. Ook is er aan voldoende opslagruimte gedacht. Zo zijn er twee afgesloten bergingen, een berghok en is de vrije achterom overdekt zodat daar de fietsen droog kunnen staan.

Algemeen:
– Badkamer in 2016 vernieuwd,
– Veranda uit 2019,
– In 2020 is de aanbouw geïsoleerd/gerenoveerd,
– 12 zonnepanelen uit 2020,
– Screens in 2020 geplaatst,
– Bergingen en overkapping uit 2021 (composiet),
– Zonnescherm op veranda geplaatst,
– Schutting uit 2022,
– Overkapping poort uit 2020,
– Kunststof kozijnen uit 2020,
– Tuin in 2019 aangelegd,
– Grotendeels voorzien van pvc vloeren.

Om een goede indruk van deze riante woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1998
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  166 m²
 • Perceelsoppervlakte
  312 m²
 • Inhoud
  630 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.