Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Domburgseweg 47.

DOMBURG
430 m²
kamers
€ 2.900.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Penthouse Domburgseweg 47, Domburg

Leven als god in Frankrijk, in het mondaine Domburg. Dat vat dit exclusieve penthouse het best samen. Werkelijk alles aan dit appartement staat in het teken van onbezorgd genieten van het leven.
Voor een penthouse als dit bestaan eigenlijk alleen maar superlatieven, zo uniek, exclusief en bijzonder is het. Zelden krijgt u de mogelijkheid om zo’n prachtige parel in Zeeland te vinden, laat staan op een plek als deze.

Op weg naar huis
Het begint al bij de route naar Domburg. Terwijl u langs uitgestrekte weilanden richting deze mooie badplaats rijdt, ziet u in de verte de duinen al verrijzen. Dit is niet zomaar thuiskomen, dit is thuiskomen aan de Zeeuwse kust. Vlak bij het centrum van Domburg rijdt u vervolgens de sierlijke hekken van Buiten ‘De Hooge Duyn’ door. U passeert twee statige woningen aan weerszijden richting een imposant herenhuis met vijf appartementen, omringd door een brede gracht.

Luxe en charme
Menig vijfsterrenhotel legt het af tegen deze eerste aanblik. En ook binnen gaat de luxe beleving onverminderd verder. De lift brengt u naar uw eigen penthouse dat de volledige lengte en breedte van het complex beslaat en uit twee woonlagen bestaat. Hier wordt u overweldigd door pure luxe. Alle materialen stralen kwaliteit uit en het afwerkingsniveau is uitzonderlijk hoog. Welke ruimte u vanuit de centrale hal ook betreedt, u wordt keer op keer verrast. De ene keer door de prachtige eikenhouten vloer, de andere keer door de robuuste, plafondhoge dubbele deuren en in de volgende ruimte vallen u de gezellige nisjes en de gashaard op die extra charme geven aan het penthouse.

Warm en comfortabel
Dat is ook meteen waarmee dit penthouse zich onderscheidt van andere in dit segment. Ondanks de grootte, 430 m² woonoppervlakte en 1465 m³ inhoud, voelt het penthouse dankzij de indeling van de ruimten en de materiaalkeuzes warm en gezellig aan. Het inbegrepen meubilair draagt hier nog extra aan bij. Of u nu in een van de comfortabele woonkamers verblijft, in de moderne keuken, badkamer of ruime masterbedroom, overal hangt diezelfde comfortabele sfeer.

Natuur alom
Een groot deel van de sfeer wordt bovendien bepaald door het prachtige uitzicht over al het omringende groen. De Hooge Duyn bevindt zich namelijk midden in natuurgebied de Manteling. Dit ervaart u helemaal ten volste wanneer u het achterterras opstapt. Een heerlijke zeebries waait langs uw gezicht terwijl u hier geniet van… stilte. Het enige wat u hier hoort, is de melodie van de natuur en de golven op het strand. Is het briesje in de lente wat te fris, dan kunt u een etage hoger ook van het volledige ommuurde dakterras genieten.

Overal dichtbij
De rust die u in uw penthouse en op uw terras ervaart, geeft u het gevoel op een natuurlijke, afgelegen plek te wonen. Echter, schijn bedriegt. Dit penthouse ligt op steenworp afstand van het drukbezochte strand en centrum van Domburg. Voor een fantastische culinaire beleving hoeft u de straat maar schuin over te steken en één straat verder start u uw heerlijke strandwandeling of uw gezellige middagje slenteren in de populaire badplaats.

Mondain Domburg
Domburg is een van de mooiste badplaatsen van Nederland en draagt een rijke geschiedenis met zich mee. Enerzijds als mondain kuuroord waar onder meer koninklijke families kwamen voor hun ontspanning; ze dichtten een heilzame werking toe aan het zeewater. Anderzijds als kunstenaarskolonie vanwege het bijzondere licht dat hier schijnt. Deze rijke historie vindt u nog overal in Domburg terug. Met een van de oudste golfbanen van Nederland, het 9-holes ‘links course’ Domburgsche GC, was en is Domburg ook bijzonder geliefd bij golfers.

Nog niet eerder hebben we zo’n uniek penthouse op zo’n uitzonderlijk mooie plek in Zeeland in ons aanbod gehad en we betwijfelen of we dat ooit weer zullen krijgen. Wordt het uw penthouse? We leiden u er graag een keer in rond.

Algemeen:
– Zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan,
– Het penthouse wordt inclusief meubilering verkocht (op een aantal privé spullen na),
– Middels lift te bereiken,
– Gebalanceerd aircosysteem,
– Grotendeels voorzien van een massieve eikenhouten vloer,
– Luxe en hoogwaardige afwerking,
– Twee parkeerplaatsen in ondergelegen garage.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 2.900.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2007
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  430 m²
 • Inhoud
  1465 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan bosrand
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Video

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.