Gekocht en verkocht bij Sinke Komejan Makelaars

Vijf jaar lang hebben Monique de Looff (28) en Jordy de Looff (30) met veel plezier in de Wilhelminastraat op nummer 27 in Kortgene gewoond. Zij kochten de woning in 2009 van Jordy zijn oma. Ondanks dat het huis na de verbouwing van alle gemakken was voorzien, gingen ze op zoek naar een grotere woning met meer slaapkamers en een grotere tuin. Het stel vond een stuk verderop in de straat een huis en kochten het via Sinke Komejan Makelaars, maar hun eigen woning was toen nog niet verkocht.

Monique: “Wij woonden beide nog thuis maar wilden graag samenwonen. We hadden Kamperland of Kortgene in gedachten. Na verschillende huizen te hebben bezichtigd kwam mijn schoonvader met het idee om de woning van Jordy zijn oma te kopen in Kortgene, maar dit was niet helemaal onze smaak. Het was een ouderwetse kleine woning maar wij houden juist van modern en strak. We kochten het huis in augustus 2009 en we hebben het volledig naar eigen wens verbouwd. Door de aanbouw is de woonkamer vergroot en boven is er een royale badkamer gerealiseerd. In april 2011 zijn wij hierin getrokken.”

“We waren op zoek naar een grotere woning vanwege onze kinderwens. Een woning met maar twee slaapkamers is daarvoor te klein. Op www.funda.nl zagen we nummer 57 in de straat te koop staan voor een erg aantrekkelijke prijs. Ondanks dat het in de buurt ligt was het ons nooit eerder opgevallen. Dit huis is veel ruimer, heeft een garage, drie slaapkamers, een grote tuin en zelfs een eigen oprit. Toen wij besloten het te kopen, hadden we zes maanden om onze eigen woning te verkopen. Dit was wel even spannend.”

“Henk Daalhuizen van De Hypotheekshop heeft de financiering voor het nieuwe huis verzorgd. En Sinke Komejan was een fijne makelaar dus mochten zij onze woning ook verkopen. Erg handig, zo vielen de aankoop, verkoop en financiering allen onder één dak. De eerste dag was er meteen een geïnteresseerde en deze kandidaat heeft het huis uiteindelijk ook gekocht, waardoor de woning maar kort te koop heeft gestaan. Onze makelaar Simon Corbijn heeft het prima gedaan! Hij was altijd goed bereikbaar en het was een fijne samenwerking.” 

 

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?