Eén van de mooiste woonlocaties van Schouwen Duiveland

Ad van Hees en Mieke Pijfers uit Rhenen hadden samen de afspraak gemaakt naar Zeeland te verhuizen als ze met pensioen zouden gaan. Dit werd iets eerder dan gepland nu hij een baan kreeg aangeboden in Zeeland. Samen hebben ze nu een leuke woonplek gevonden.

“In januari ben ik begonnen met werken in Zeeland. We hebben ons huis in Rhenen vlot verkocht waardoor de zoektocht naar ons nieuwe huis in Zeeland was begonnen. We hebben de gehele kust van Zeeland afgezocht op zoek naar een fijne woonplaats. In Ouddorp hebben we 30 jaar lang een vakantiehuis gehad, zodat we konden genieten van de duinen, de natuur en het landschap. Tijdens onze zoektocht zijn we in elke stad en elk dorp geweest en ongeveer zeven huizen bezichtigd, maar de Kop van Schouwen was het helemaal! Het resultaat is een woning aan de Hoge Hilleweg in Westenschouwen. We hebben het huis niet gekocht omdat het zo'n mooie woning was, maar we zagen er potentie in om er iets van te maken. Op dit moment wordt het volledig gerenoveerd naar onze wens.“

Het huis van de familie Pijfers ligt op een schitterende locatie, direct aan het uitgestrekt bos- en duinlandschap 'Boswachterij Westerschouwen', waar regelmatig een ree of damhert wordt gespot. Het geheel omvat een perceel van maar liefst 1600m2 eigen grond. De Hoge Hileweg en het Rooiedal vormen een kleinschalige woonwijk. Met recht mogen we hier spreken van één van de mooiere woonlocaties van Schouwen Duiveland.

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?