"Sinke Komejan heeft goed zicht op de Zeeuwse markt."

Patrick Plaizier en Annet Nobel kwamen uit de randstad naar Scharendijke. Onlangs verkochten zij hun woning aan de Elkerzeeseweg. “Wij kwamen destijds naar Zeeland voor de rust en de ruimte”, vertelt Patrick. Het maakte hen niet zoveel uit waar ze gingen wonen. Het werd een huis aan de rand van Scharendijke.

Hij viel voor de prachtige Zeeuwse schuur, zijn vriendin voor de fraai opgeknapte woning. Al snel ontstond het idee om in de schuur een luxe bed en breakfast te beginnen. En dat gebeurde. Met zoveel succes, dat het stel er nu voor gekozen heeft om naar iets anders uit te kijken. 

“Het werd eigenlijk te veel. We werken allebei en als we thuis kwamen, konden we gelijk aan de gang in onze B & B. Het liep heel goed. We kregen klanten via de website van de VVV, maar het grootste deel kwam van de camping hiernaast. Die mensen zagen zelf hoe mooi het is. Het gaat ons wel aan het hart, want het is een prachtige plek. Je hoeft maar een paar honderd meter te lopen naar het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand. En Annet had het met zorg en aandacht ingericht. Maar we willen meer rust en meer tijd om te genieten. En dan is het zonde om de Bed en Breakfast leeg te laten staan.” Dus zetten Patrick en Annet het huis te koop via Sinke Komejan, de makelaar van wie zij het huis in 2014 kochten. “Zij hebben goed zicht op de Zeeuwse markt en staan bekend als een degelijk bedrijf. Het huis was in een paar weken verkocht, zelfs boven de vraagprijs.” 

Patrick lacht: “Dat ging heel erg snel. We hadden erop gerekend dat het wel een jaar te koop zou staan. We vertrekken naar een huis in het centrum van Brouwershaven en we gaan daar natuurlijk ook klussen, maar daar draaien we onze hand niet voor om.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?