'Na nog geen week was het huis verkocht'

 

“We kwamen uit de binnenstad van Zierikzee en zijn destijds voor de kinderen naar de Vondelingsplaat verhuisd,” vertelt Wendy Tolhoek. “Daar heb je de ruimte en kunnen ze buitenspelen. Niet dat ze dat vaak deden trouwens. Wij hebben er veertien jaar gewoond. Het is een twee-onder-één-kapwoning in een rustige buurt, met genoeg parkeergelegenheid.”

“Ik heb altijd gezegd: in dat huis wonen we maximaal vijftien jaar en dat klopt dus ook. Een fijn huis, waar we in de loop van de jaren best wat aan gedaan hebben. Zo is er een dakkapel geplaatst en kwam er een nieuwe badkamer en een open haard. Toch miste ik de sfeer van een ouder huis in de binnenstad. Mijn ouders hadden een winkel in het centrum van Zierikzee en mijn broer en ik hebben die overgenomen. Nu mijn ouders niet meer leven, stond het woonhuis bij de winkel al een tijd leeg. Toen heb ik Sinke Komejan gevraagd om dat huis te taxeren. Ik vertelde het aan mijn man Raymond en die zei: Waarom gaan wij daar niet wonen? Zo ging het balletje rollen en werd niet het winkelhuis, maar het huis aan de Vondelingsplaat getaxeerd. En snel verkocht. Er werd al gereageerd toen de vooraankondiging op Facebook verscheen. In een week tijd werden er twaalf kopers ‘verzameld’ en die werden op twee kijkmomenten rondgeleid. Na nog een week was het huis verkocht. Dat had de makelaar ook wel voorspeld, het zijn gewilde huizen en de kopers hoeven er weinig aan te doen.

Wij zijn heel tevreden over ons contact met Sinke Komejan. Goede communicatie, snelle afhandeling. En nu wonen we dus weer in de binnenstad, in het huis waar ik zelf vanaf mijn twaalfde ben opgegroeid. Of we iets missen aan de Vondelingsplaat? Niet echt. De parkeerruimte en de tuin misschien?”

Verkocht Vondelingsplaat 3, Zierikzee

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?