'Familiebedrijf Hotel-Restaurant Duinoord investeert in de toekomst'

Aan het einde van de Fort den Haakweg in Vrouwenpolder, direct onderaan de duinen, ligt Hotel-restaurant Duinoord. Sinds 1948 een gewaardeerd hotel-restaurant en een echt Zeeuws familiebedrijf, waar eigenaar Huibert Wattel, samen met zwager en schoonzus, de scepter zwaait. Wij vormen sinds 1988 de derde generatie in Duinoord en de vierde generatie stapt binnenkort in het bedrijf.

De Fort den Haakweg ligt in de  toeristische hotspot en ondergaat de komende jaren een metamorfose. De langgerekte weg krijgt het karakter van een strandboulevard met aan het einde het vernieuwde Duinoord. De omgevingsvergunning is in behandeling bij de gemeente Veere, vertelt Wattel. En voor de verbouwing hebben we uiteraard financiering nodig. Maar voor de bank een offerte uitbrengt, is er een exploitatiegebonden taxatie van een RISC gecertificeerde bedrijfsmakelaar nodig. Op dat moment kwam Koos Schreuder van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars in beeld. Sinke Komejan is één van de weinige taxateurs in Zeeland, die dit keurmerk voert.

De naam Sinke Komejan ken ik al jaren en de keus was snel gemaakt. Het proces naar de taxatie verliep prima. De lijnen bij Sinke Komejan zijn kort en dat werkt prettig. Eerst werd de waarde van het oude pand bepaald, vervolgens de waarde van de vernieuwing en uitbreiding inclusief het verwachte rendement. Nu ligt er een lijvig taxatierapport, waarmee we de financiering verwachten rond te krijgen. Het karakteristieke hoofdgebouw van Duinoord blijft staan, maar de oude hotelvleugel met 12 kamers verdwijnt. Twee nieuwe vleugels met in totaal 43 kamers van 30 m2 komen ervoor terug, inclusief een nieuwe receptie, een fitnessruimte en sauna. De bouw start in september en we heropenen in mei 2018. Dan is het hotel helemaal toekomstproof!

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?