"Dit is echt de plek waar we willen zitten met onze slagerij!"

“Dit is een pand met uitstraling. En het staat op een prima plek in Middelburg.” Jeroen ten Brink is enthousiast over het gebouw op het Damplein waar zijn slagerij naar toe verhuist. “Er vertrekken verschillende zaken uit de Verspassage aan de Langeviele waar we nu nog zitten. Wij zagen het als een kans om iets anders te zoeken.

We keken steeds uit naar een groot pand, omdat we als ambachtelijke slagerij ook de productie van allerlei vleeswaren in eigen huis hebben. Maar omdat we ook in Vlissingen een zaak hebben met werkruimte, kunnen we met een kleinere ruimte toe in Middelburg. Dit gebouw was echt ‘liefde op het eerste gezicht’ en het staat ook nog eens op een toplocatie: lekker druk, in de binnenstad en met parkeergelegenheid in de directe omgeving. Dat is in onze huidige zaak veel lastiger.”

Jeroen is positief over het contact met Sinke Komejan: “Floris is een open, toegankelijke makelaar, die goede ideeën had en correct en snel reageerde.” Het pand moet nog wel gebruiksklaar gemaakt worden voor de slagerij. “Wij willen een slagerij die geschikt is voor de komende tien jaar, dus alles wat erin komt is nieuw.”

Jeroen is ambachtelijk slager, wat betekent dat hij zoveel mogelijk zelf maakt en ook weet waar zijn vlees vandaan komt. “Onze klanten denken bewust na over het vlees dat ze kopen. Ze eten liever vier dagen vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, dan een week vlees van een onduidelijke herkomst. Ook de doelgroep voor verse kant-en-klaarmaaltijden wordt steeds groter.” Jeroen ziet de toekomst rooskleurig : “Als we eenmaal gesetteld zijn, geeft dat ook een stuk rust. Dit is echt de plek waar we willen zitten met onze slagerij!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?