‘Binnen een week waren er vijf biedingen’Ze zijn de eerste bewoners van hun huis aan de Elvis Presleystraat in Middelburg. “Het huis werd in 2013 opgeleverd en we hebben er met veel plezier gewoond”, vertelt Gwendoline Denti-van den Eynde. Het is ons eerste huis, hier zijn we getrouwd en hebben we ons gezinnetje gesticht.”

De woning staat in een gemoedelijke en rustige buurt. “Het is een beetje dorps, maar dan in de stad. We kennen elkaar. Dat ga ik wel missen, denk ik.” Gwendoline en Alessandro keren samen met hun zoontje James terug naar hun roots in Zeeuws-Vlaanderen. “Daar woont onze familie en de prijzen zijn er gunstig, zodat we straks in een vrijstaand huis kunnen wonen. Ons netwerk bevindt zich zowel daar als hier in Middelburg, dus dat is ook geen probleem.”

Wat ze gaat missen aan hun huis in de Elvis Presleystraat? “Alles is nieuw, we hoefden er niets meer aan te doen toen het klaar was. Het is prima geïsoleerd, dus heel comfortabel. Wij hebben tijdens de bouw wel een aantal keuzes gemaakt: zo hebben we vier in plaats van drie slaapkamers en we hebben als enige in de straat een uitbouw laten plaatsen. Daar hebben we geen spijt van gehad: omdat het huis 1,5 meter extra heeft, hebben we een grote keuken met een kookeiland en ruimte voor een lange tafel. De keuken is daardoor echt een leefruimte geworden. Dat willen we in ons nieuwe huis in Clinge zeker ook creëren! En Alessandro heeft zelf op de benedenverdieping een verlaagd plafond met spots geplaatst, zodat je niet tegen de betonplaten aankijkt. Wij vinden dat verlichting heel veel doet met een ruimte.”

De woning was vrijwel direct verkocht. Gwendoline: “het contact met Casper verliep bijzonder prettig. We hadden verschillende makelaars benaderd, maar bij hem klikte het. Hij was enthousiast over het huis en dat zullen de kopers wel gemerkt hebben. Binnen een week waren er vijf biedingen binnen, zelfs boven de vraagprijs. Dus je begrijpt dat we tevreden zijn.”

Verkocht
Elvis Presleystraat 25, Middelburg

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?