Langeviele 24 Middelburg

€ 1.650,- p/m

Algemeen

Omschrijving

Hoekpand bestaande uit ca. 54 m2 VVO winkelruimte met opslag en keuken op een geweldige locatie in de hipste winkelstraat van Middelburg.

De winkel is gelegen aan één van de drukste winkelstraten met een groot scala aan winkels, restaurants en afhaal locaties in de nabije omgeving. De winkel is op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd. Deze weekmarkt in combinatie met de grote diversiteit aan ondernemers en gezelligheid zorgen ervoor dat Middelburg altijd druk wordt bezocht

De beschikbare ruimte is gesitueerd op de begane grond en verkeert in goede conditie. De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 5 meter en is voorzien van prachtige gepleisterde voorgevel. De winkel wordt casco opgeleverd.

Het object is momenteel verhuurd dan wel in gebruik. De huidige huurder heeft aangegeven met pensioen te gaan waardoor de winkelruimte - na 38 jaar in gebruik geweest te zijn - beschikbaar komt voor de verhuur. De bovenwoning, welke een aparte toegang heeft behoort niet tot het gehuurde.

In het kort:
- Langeviele 24, 4331 LV Middelburg
- Huurprijs € 1.650,- vrij van BTW.
- 54 m2 VVO winkelruimte
- Monument
- Opleveringsniveau casco
- Aanvaarding in overleg
- Kernwinkelgebied

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 54 m2 VVO

Indeling:
Wanneer u het pand binnentreedt via de voorzijde treft u aan de linkerzijde een kassacounter. De winkelruimte heeft een rechthoekige opstelling met aan de achterzijde een doorgang naar de keuken, opslag en personeelsruimte. De gehele winkelruimte is in de huidige situatie verlicht door de grote ramen in de voorgevel. Er zijn echter nog twee ramen gesitueerd aan de rechterzijde. Deze ramen zijn in de huidige situatie betimmerd zodat er een pashokje gesitueerd kon worden.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen in de Langeviele welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg. De Langeviele is een van de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedsel speciaalzaken. Aan de Langeviele zijn onder andere Omoda, Wibra, Dille & Kamille, Hans Anders en vele andere winkelketens gevestigd.

Tot slot is Middelburg met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Voorzieningen:
Het pand wordt in 'casco' staat verhuurd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 december 2015. De bestemming is ‘Centrum’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 056’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;
e. wonen.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers. Tevens dient huurder zorg te dragen voor het periodiek onderhoud aan de cv-ketel.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 4369
Appartementsindex : A1
Publiekrechtelijke beperking : Besluit op basis van Monumentenwet 1988

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 1.650, - p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1780
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte54 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Foto's

house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?